Ei enää vuoden loukkaantumista? Miksi kolme lionia on muodissa taas Englannissa

Kun Fantasy Football -sarjan televisio-ohjelmasta tulevat David Baddiel ja Frank Skinner istuivat yhdessä Lightning Seedsin Ian Broudien kanssa nauhoittaakseen kappaleen Euro 96: lle, he antoivat sissimarkkinointia. Virallinen tunnari oli Simply Redin ”We’re in this Together”. Mutta huolimatta siitä, että kehui Alan Sheareria videossa ja Hugh Masekelaa vieraslaulassa (kappaleella oli selvästi afro-pop-tunnelma), Mick Hucknallin pyrkimys saavutti vain listan kärkipaikan 11. Englannissa on jalkapallojoukkue selviytymään – vuosikymmenien häpeän jälkeen kentällä ja kentällä. Lue lisää

Kolme lionia sai väkivaltaisilla terassirytmeillään ja kiertueellaan Englannin jalkapallohistorian läpi ensimmäisen sijan. Ja se jatkoi sieltä. Kolme lionia tuli 1xbet kappaleeksi paitsi turnauksesta myös maan kesästä.Kun se pelattiin ennen Englannin välierää Saksaa vastaan, Wembleyn väkijoukot hihnoivat jokaisen sanan kuin kansallislaulu.

Yrittäessään selvittää kolmen leijonan paluun syitä, nostalgia vaikuttaa hyvä paikka aloittaa. “Kasvaminen Englannissa 90-luvulla oli hauskaa”, sanoo Owen Blackhurst, Mundial-lehden päätoimittaja, joka muun muassa kuratoi 1900-luvun lopun jalkapalloa yleisölle, joka on melkein tarpeeksi vanha muistamaan se. ”Se on kuin luku historiakirjassa, kun kaikki oli hienoa. Oli hyvää musiikkia, upeita festivaaleja ja aurinko paistoi.Nykyään asiat ovat hyvin erilaisia ​​ja ihmiset haluavat jokaisen pienen kappaleen tuosta ajasta, jonka he voivat saada. ”

Blackhurst ehdottaa, että Terry Venablesin puolella ei ole vain ajanhalu, vaan myös joukkue. kehui paitsi Shearerin ja Teddy Sheringhamin, myös Paul Gascoignen, telepaattisen lakkoyhteistyön intialaisessa kesässään ja takaosassa 1xbet harmaana olleet Arsenalin tähdet Tony Adams ja David Seaman. He eivät vain voittaneet pelejä, vaan pelasivat myös hyvää jalkapalloa. “Ihmiset katsovat taaksepäin ja ajattelevat” tuo joukkue oli mahtava “”, hän sanoo. ”Osittain siksi, että kaikki, mitä he ovat nähneet sen jälkeen, ovat hulluja Englannin joukkueita, jopa vuonna 2006. Mutta on myös niin, että ihmiset ovat nykyään enemmän sijoittaneet taktiikoihin, esimerkiksi Football Managerin ja Fifan kaltaisten asioiden ansiosta, ja Venables oli siellä pelaamassa siiven selkänojalla. .Kyse ei ole vain nostalgiasta, kyseisessä joukkueessa oli jotain niin tuoretta. ”Vaikka kappale tulee haavoittuvuuskohdasta, sen keskeinen pidättäytyminen voidaan laulaa oikeaan aikaanDavid Baddiel

On toinen joukkue, joka pelaa nyt tietysti siipituilla, ja sitä hallinnoi Venablesin oikeanpuoleinen keskipitkä Gareth Southgate. Ehkä Euro 96: n nautinnot 1xbet live tennis odds ovat nyt riittävän pitkiä aikaisemmin, että ne voidaan nähdä ruusuvärisillä silmälasillä. Mutta ehkä on myös, että nykyinen Englannin joukkue herättää muistoja tuosta ajasta.Loppujen lopuksi, kun Skinner ja Baddiel palasivat studioon nauhoittamaan Kolme Lionia vuonna 2010 (tosin Robbie Williamsin ja Russell Brandin malliyhtiössä), se pommitti.

“Henkilökohtaisesti en ollut nauttinut Englannin peli vuodesta 2002, ”kertoo Blackhurst. ”Jalkapallo oli selvästi huono, mutta kaikki näytti negatiiviselta, Fabio Capello -tapauksesta ihmisten kanssa kuin lapsilla, Roy Hodgson -joukkueisiin pitämään ihmiset onnellisina. Se on muuttunut nyt. Jalkapallo-tyylistä Jesse Lingardin ja Raheem Sterlingin pilkkaamiseen sosiaalisessa mediassa, koko juttu tuntuu vain edistyneemmältä. ”

Nuorekas, monipuolinen joukkue (koostuu pelaajista maan kaikilta alueilta) , nopea tekninen jalkapallo ja mikä tärkeintä, tunne siitä, että joukkue nauttii itseään tekevät tästä aivan erilaisen turnauksen Englannin faneille.Se on antanut heille lisenssin nauttia myös itsestään, ja yhdelle tämän yleisesti käytetyn hymnin kirjoittajille on aika. World Cup Cup Fiver: rekisteröidy ja saat päivittäisen jalkapallo-sähköpostiviestimme.

Englannin joukkue on ollut erämaassa ja kappale kulkee aina rinnakkain joukkueen kanssa ”, David Baddiel sanoo. ”Et voi laulaa siitä, että se tulee kotiin, kun se on kadonnut. Ero kolmen lionin ja kaikkien muiden sitä edeltävien kappaleiden välillä, mukaan lukien World In Motion, on se, että se oli ensimmäinen kappale, joka käsitteli jalkapalloa ja kuvasi tosiasiallisesti kokemusta englantilaisfanilaisuudesta.

“Tiedämme rationaalisesti, että meillä on taipumus pettyä, mutta jotenkin jatkamme toivoa, että asiat saattavat olla toisin tällä kertaa.Ja se kappale kappaleesta, vastarinnasta ja toivosta historian edessä, kuluttaa energiaa, jos historia yhtäkkiä näyttää kääntyvän. Vaikka kappale tulee haavoittuvuuskohdasta, sen keskeinen pidättäytyminen voidaan lauluttaa oikeaan aikaan – esimerkiksi nyt – kun fanit haluavat varoa tuulta. ”