Betsson

Varojen nostohakemus Betsson vedonvälittäjässä käsitellään viipymättä ja varat nostetaan 15 minuutin kuluessa ilmoittamasi tiedot. Käytännössä nostoaika jopa pankkikortille on yleensä useita minuutteja. On kiellettyä tehdä tarjouksia eri tililtä yhdestä tietokoneesta, IP-osoite. Vedonvälittäjä Melbet ei tarjoa tervetuliaisbonusta uusille pelaajille. Pelaajat voivat hyödyntää ilmaista vetoa, jokainen 101 veto on ilmainen veto. Vedonvälittäjälle asetetut rajat ovat erittäin korkeat, suurimman panostuksen koon määrittää laitos itse ja se riippuu useista tekijöistä. Voit voittaa yhdellä panoksella miljoona ruplaa. Sivustosta on mobiili versio. Tuki on saatavana ympäri vuorokauden.

Betsson-vedonvälittäjä on Final Enterprises N.V. Se toimii Curacaon hallituksen myöntämällä lisenssillä 1668 / JAZ. Windbet-urheilukirjan verkkosivusto on saatavana yhdeksällä kielellä, mukaan lukien venäjä. Moderni ja yksinkertainen käyttöliittymä, helppo Betsson navigoida hinnoissa.

Minimi talletus on 10, 100 kr, 10 tai 10 dollaria. Uusille pelaajille Betsson tarjoaa ensimmäisen talletuksen bonuksen, joka on jopa 50 euroa. Paysafe- ja Skrill-talletuksia ei lasketa tähän bonukseen. Bonuksen enimmäismäärä määräytyy talletussumman perusteella. Panostamisvaatimusten täyttämiseksi talletuksen ja bonuksen määrä on voitettava tietty määrä kertoja ennen kuin bonus voidaan nostaa. Bonus on tyhjennettävä 45 päivän kuluessa. Vain vedot, joiden kerroin on 1,8 tai suurempi, otetaan huomioon.

Hyväksyy maksut vain useiden suosittujen maksujärjestelmien kautta. Voit täydentää pelisaldoasi ja vastaanottaa maksun millä tahansa VISA- ja MasterCard-maksukortilla sekä Paysafe- ja Skrill-maksujärjestelmillä. Ennen ensimmäistä maksuerää sinun on läpäistävä vahvistus. Vedonvälittäjän edustaja voi pyytää skannausta tai kuvaa henkilöllisyystodistuksesta. Jatkossa et tarvitse lisätoimenpiteitä varojen nostamiseksi.