Frolík teki ensimmäisen NHL-hattutemuksensa ja kaatoi Calgaryn tappion

Ensimmäinen tavoite Calgary : ssa ei olisi voinut olla helpompaa Frolikille. Home maalivahti jälkeen pisteytys huonosti lämmennyt, tarttui kiekko Matt Stajan ja Tsekin hyökkääjä mukavasti lisääntynyt laukaus tyhjään häkkiin 2: 0th Toisessa ammunta, jotka jo ensimmäisellä kaudella tehnyt 3: 1 oli Frolik oikeassa paikassa, koska hänen luistella maaliin taipua ammuttu Kris Russell.

Keskellä teki kummastakin joukkueesta yksi tavoite , mutta viimeisen kolmasosan alku oli koti, jossa oli kaksi siirtoa verrattuna. Frolík kieltäytyi laajennuksesta, joka istutti Edmonton yhdeksän sekuntia ennen täydellisen K.O: n peruselokuvan päättymistä. Tšekin hyökkääjän voittava tavoite auttoi Calgaryta rikkomaan neljää tappiota. “Michael Frolik antoi meille voiton tänään.Se oli hänen ottelunsa “, sanoi valmentaja Calgary Bob Hartley.

Päättäväinen hetki edelsi Calgaryn pelaajien taisteluita, joilla oli kiekko kiellettyyn julkaisuun. “Hän meni mantinumia pitkin, (Matt) Stajan taisteli häntä vastaan ​​ja yritin auttaa häntä”, hän kuvaili Frolíkin tilannetta, joka ampui sitten jäähyllyn kulmasta. Terä oli jopa maalilinjan takana. “Halusin päästää hänet pois betonistaan ​​ja se tuli ulos. Se oli onnekas päämäärä. Mutta erittäin tärkeä “, hän lisäsi.

Maalivahti Talbot tiesi Frolíkin aikomuksesta ja otti kerätyn tavoitteen. “Näin hänen katsovan tavoitetta, olin selvää, mitä hän halusi tehdä. Yritin painaa kiinni parhaalla mahdollisella tavalla ja ei jättänyt hänelle mitään paikkaa. Mutta se ei toiminut. Se on minun syytäni, en anna anteeksi mitään.Puck ei olisi pitänyt ylittää maaliviivaa. Olimme lähellä pistettä, toista voisimme pidentää. Mutta minulle keräsimme kahdeksan sekuntia ennen loppua, eikä meillä ole mitään. On masentavaa “, hän sanoi.

Sekä Tsekin maalivahti joka puuttui lauantain kilpailuohjelmassa, tarttuneet voittaa. Petr Mrázek osaltaan 33 osumia onnistunut kosto Detroit , Ottawa voitto 5: 3 päivää vanha palasi tappion. Red Wings oli ottelun kurissa, Mrazek luvut kilpaileva pilata kaksi maalia aivan lopussa, jonka korjattu čtyřbrankové alijäämä.

“Sillä ei ole väliä, pääasia, että meillä on kaksi pistettä”, kommentoi Mrazek keräsi kaksi viimeistä wickets. “Kuten perjantaina, kaikki kiekot heittivät tavoite.Tiesimme he olivat menossa kovaa voitosta ja se on aina vaikea pelata kaksi peliä kaksi päivää, joten olemme iloisia teimme sen “, sanoi Tsekin maalivahti.

Ondrej Pavelec johti Winnipeg voittaa 3: 2 Columbusissa. Kladenský odchovanec ei ollut pelissä suurella tulella, vain 21 ohjusta ammuttiin. Jets loi perustan menestystä jo ensimmäisellä kaudella, joka teki kaikki tavoitteet.

Kun kymmenennessä pelissä kauden tuli ensin tippuu David Krejci, vielä oli syytä iloita, sillä Boston onnistunut on Ice Tampa Bay 3: 1.Ainoa voiton voittaja oli Ondřej Palát.

Floridassa uskotaan Washington jo laskettuna vedota vaikka Jaromir Jagr kokoonpanoon, mutta toisen kerran peräkkäin piti käsitellä ilman Tšekin hyökkääjä. Ilman sitä Panthers hävisi 1: 2 jatkeessa.

lauantai ohjelma NHL avasi předehrávané kaksintaistelu iltapäivällä ulkomaiset aikaa. NJ ei loukkaantunut George Tlustého voitti 3: 2 invasions < b> Islanders , mistä Marek Židlický muisti yhden entisen joukkuetoverinsa kerran.

Ennen kauden alkua New Jerseyn jääkiekkoilijoilla ei ollut suurta mahdollisuutta.Joukkue, joka on sukupolvenvaihdossa, ei ole vielä kokenut pelaajaan henkilöllä, jolla on polvi työskentelevä Patrick Elias, mutta neljän voiton jälkeen alusta alkaen hän otti kunnon muodon.

Lauantain 3: 2 menestyksen jälkeen saaristolaisten yli ratsastuksen jälkeen Devils onnistui tekemään kuusi viimeisestä seitsemästä ottelusta. Viimeinen voitto pääsi Mike Cammalleriin neljännen sarjan hyökkäyksistä. Säännöllisenä ajanjaksona New Jersey otti kaksi tavoitteen jo ensimmäisellä kolmanneksella John Moorella ja Bobby Farnhamilla.

Sairas kapteenin poissaolon heikentämät saaristolaiset John Tavares ovat palanneet erityiseen muodostumiseen. Ensin 22. minuutilla Marek Židlickýn ansiosta (17:27, -1, 2, 0 + 1) hän käytti Anders Leen etua ja 31. sijalla.minuutin muutos Frans Nielsenille. Sen lisäksi pitkäaikainen puuttuminen Elia kotona tällä kertaa ei käynnisty eikä Jiří Tlustý, joka poistaa määrittelemätön ongelma ylävartaloa.

Vaikka Dallas kotona kaksintaisteluun San Jose onnistui pisteet viisi maalia ja teki voittaa 5: 3, tuottavin mies viime kaudella ja myös aloittaa uuden, eteenpäin Jamie Benn, tällä kertaa jätetty ilman ilmoittautuminen tilastoja.Eturintamassa tuottavuuden ansiosta 17 pistettä (8 + 9) ja toiseksi perässään tulivat mate hyökkäyksiltä Tyler Seguin, jonka voitto kaksi minuuttia (1 + 1) vasten Sharks siirtyi summa 16 pistettä yli 15 pisteen Bostonin David Krejci.

jersey takaisin: Tähdet ja vietetään kaksi Tsekin hyökkääjät Radek Faksi (11:34, +/- 0, 3 laukausta) ja Aleš Hemský (12:21 +/- 0). San Jose, Tomas Hertl (16:16, +/-: 0, 3 luodit) puuttui.