Kasvoin Kuuban leualla, kertoen käsipallin ampujalle Jeřábková

Jeřábekin Pilsenin aviomiehen tapauksessa tuli toinen vaihtoehto. Jaroslav Jeřábek pelasi ensimmäisen liigan jalkapalloa. Hän aloitti Blšanyissa ja siirtyi sitten ensimmäiseen liigaan Brno Zbrojovkaan, korkein kilpailu oli edelleen Praha-bohemilaisten jerseyissa. Hän työskenteli sitten Škoda Plzeňissa. Hänen vaimonsa Romana juoksi kilpailua, vaikka legenda Jarmila Kratochvílová.

Kun he perustavat perheen, syntyivät kaksi lasta – James ja Markéta. Jacob on tänään loistava jääkiekkoilija, älykäs puolustaja, joka keväällä taisteli Prahassa MM-kisoissa. Hän oli vain menettänyt hiuksensa. Mutta ensi viikolla hän tulee Suomeen maajoukkueen kanssa Karjal-turnaukseen.Sisar Markéta on Mostoverin käsipallon pelaajat, ja hän on myös yhä enemmän mukana Tšekin edustuksessa. Lisäksi kotimaan kilpailuissa molemmat kiipesivät huipulle – 24-vuotiaan James voitti Skoda Pilsen 2013. Hänen neljä ja puoli vuotta nuorempi sisar Margaret, vaikka jälkeläiset Pilsen käsipallo, juhli titteliä Black Angels viime kaudella.

Hän kääntyi vanhempiensa johtamaan vain yhteen. “Vanhemmat katselivat jokaista harjoittelumme. Isä oli aina suurin kriitikko. Kun näytti siltä, ​​että ei pelaa hyvin, joten he tarvitsevat minua koko viikonlopun tai seuraavan ottelun puhuttu “, sanoo Jakub Jerabek että se oli aina houkutti paremman suorituskyvyn.Kun hän kuoli, hän oli surullinen myös. “Tähän päivään, minun täytyy rauhoittua, kun Margaret vastaa koska kaikki hyvin kokenut”, hän lisää.

rikki käsivarteen? Vuori korjaa

Toisaalta, se oli vasta äärimmäinen reuna. “Ei koskaan, se ei ollut niin, että kun lopetan kanssa käsipallo maailman loppuisi. Lisäksi me molemmat ylioppilaaksi, emme halua tukeutua urheilua “, sanoo Margaret.

Samalla heidän urheilu-ura loistavasti polkee. Mutta se ei ollut helppoa. Kuten tänään, hymyilevä muistaa äitinsä kanssa koulutuksen ei aiheutunut yliherkkyyttä. “Vaikka meillä oli murtunut käsi ja vakuutti meille, että pakkaa ja voide yössä oikeuksia.Ehkä jos me putosi pää, ja lähettää meidät sairaalaan “hän nauraa,” pähkinäpensas kanat. ”

Ehkä siksi, jopa suhteellisen nuorena sotkettu huippu-urheilun toistaiseksi. Etuna on myös, että he ymmärtävät toisiaan enemmän, he tukevat toisiaan ja kannustavat toisiaan. Kysymys siitä, kuka on kuuluisampi molempien edustajien joukossa, nauraa ja suosittelee toisiaan.

“Marketa on kiinteä osa talonpoikaa. Sanoisin jopa, että se alkaa soittaa ensimmäistä viulua “, Jakub sanoo. “Marraskuun alussa on ensimmäinen Euro Hockey Tournament. Olen varma, että Kuuba ilmestyy siellä.Lisäksi jääkiekko on meille varmasti suositumpi kuin käsipallo, niin vastaus on selvä “, Margaret vastaa.

Sport ympäristön tuntevat toisensa täydellisesti. “Kuuban on ehdottomasti pyrittävä ulkomaille pian. Jos hän ei suorittanut NHL: ää tai Venäjää, hänen pitäisi mennä Ruotsiin tai Suomeen muutama vuosi “, Marketa suunnittelee. Sama väittää Jakub. “Haluanko viihtyä kuin käsipallo asti ja tietää jotain maailman.”

Käsipallo on kuin rugby

Jos he ovat, he käyvät toistensa otteluissa. “Kun tilaisuus on mahdollinen, meitä tuetaan suoraan auditorioon. Minulla on allergioita stadionilla ihmisille, jotka sanovat, että jääkiekkoilijoille ei ole mahdollista. Haluaisin nähdä heidät jäällä jerseyllä “, Marketa sanoo.Hän oli sanonut hänelle, että hän oli lyönyt vastustajan jyrkkä koputus. Hän katsoi huolestuneena, kun hänet otettiin jään eräästä peleistä. “Lähes huudahdin. Kotona sitten kertoi minulle, että hän oli kyllästynyt, hän ei voinut luistella, joten hän lähti ottamaan pois. “Todetaan, että seisoo säännöllisesti istua vanhempiensa kanssa.

” Muutto penkillä peli joka näyttää Kuuban ja Skodan jäällä. Ajoimme heitä oikealle, vasemmalle, työntäkää heidät hyökkäykseen ja takaisin puolustukseen. Joten me kaikki pelaamme “, naurahtaa Margaret, joka on käytännössä kasvanut talvi-stadionissa. “Mamina meni kaikkiin Kubin harjoitteluun. Joten hän vei minut paikan päällä hänen kanssaan.Mielestäni olemme jääneet äiti tai harjoitus “sanoo 19-vuotias käsipallonpelaajalle.

isoisä olisi hän oli tyytyväinen minuun

Hän kaipasi paljon ja meni Jakubiin pelaamaan jalkapalloa. Hänen isänsä kuvion jälkeen hän kasvoi syntymästään Barcelonassa ja pallo jalkojensa päällä. Mutta loppujen lopuksi isovanhempien geenit vallitsivat. Jakubin isoäiti taitoluistelusta. “Sitä paitsi, olin kaksitoistavuotias oppinut, että minun todellinen isoisä, jotka kuolivat, kun äiti on ollut kolmen vuoden pelataan jääkiekkoa Skoda. Joka kerta kun tapaan Trachtin (entinen puolustaja, myöhemmin tunnettu Pilsenin valmentaja ja nyt Škodan nuorten valmentaja)Ja mitä jos he molemmat saavuttivat maailmanmestaruuden kerran…