Kolmannessa osassa, nopean tarkistuksen jälkeen

Liberecin pelaaja Marek Kvapil teki maalin maaliin maalin jälkeen ja teki maalin 18. perättäisessä ottelussa! Tämä on ylimmän liigan historian kolmas pisin pistejohto, vain Jaroslav Bednar (23) ja Vladimir Ruzicka (30) ovat parempia. On uskomatonta, kuinka se menee ”, sanoi eteenpäin Radan Lenc, joka Kvapilin jälkeen 45. minuutilla teki Valkoisten Tiikerien neljännen maalin. ”Sarja ei ole aihe ohjaamossa ennen jokaista ottelua. Marek ei halua kommentoida paljon, on parempi olla vaivautumatta. ”

Liberec, jolle KHL: n palauttaja Tomas Filippi tuli ensimmäistä kertaa kotiympäristöönsä, hävisi 4. minuutista Flekin iskun jälkeen.Valkoiset tiikerit onnistuivat kuitenkin pian tasapainossa: Jelinek ohitti kumppanin Krenželokovin ja oikealta ympyrältä osui nopeasti yläkulmaan. 27. minuutilla loistava yhdistelmä tiikerien neljännestä rivistä alkoi ja he tekivät kokonaan Karlovy Vary -puolustuksen ja Zachar kiinni yläkulmaan – 2: 1. ”Tämä ei ole tapa, jolla teemme harjoittelua. Hyväksynnät sujuivat hyvin, se lensi niin kuin pitäisi ”, tyytyväinen eteenpäin Jan Jenik, joka auttoi komeassa toiminnassa.Kotijoukkueen johto korostettiin sitten uuden onnistuneen toiminnan jälkeen Redenbachin paljastamatta maaliin. ”Hänellä oli liikaa mahdollisuuksia valmistautua vastustajaan. Voitimme kolmanneksen, mutta vierailla oli neljä, ehkä viisi numerointia ja tyhjä tavoite jäi.Ottelu olisi voinut olla toisenlainen toisen kauden jälkeen kuin se oli, enkä pidä siitä joukkueessamme ”, sanoi Filip Pešán.

Kolmannessa osassa, nopean tarkistuksen jälkeen, Lenc muutti 4: 1-suhteeseen. “Roman Willin sieppari päätti saada hyvän laukauksen 3: 1 ja sai aikaan neljännen maalin vastahyökkäyksessä”, sanoi Pešán.

“Boleslavin menetyksen jälkeen halusimme ottaa kolme pistettä takaisin että se osoittautui niin. Karlovy Vary on erittäin epämiellyttävä joukkue, he rikkovat paljon ja meidän piti olla varovaisia ​​siinä, mutta ohimme sen muutaman kerran ”, sanoi eteenpäin Radan Lenc. / p>