Minun virheeni oli väärä. Yritin keskittyä

Malec ei onnistunut palaamaan vastustajajoukkueelle vastaan ​​Hradec Králové -maalia 2: 1: lla.

Menetys 3: 6 on viides tappio komeetta Mountfieldin takana. ”On vaikea sanoa, miksi se on kertynyt näin. Viimeinen peli täällä (Hradecissa) oli täysin erilainen kuin tänään. Valitettavasti emme ole onnistuneet tarttumaan voittoon, meidän on opittava virheistä ja tehtävä se eri tavalla menestyäksesi seuraavalla kerralla ”, Vejmelka sanoi. Kasik ei ole vielä liittynyt, kuvitteellinen viltti putosi sunnuntaina melkein koko Brnon joukkueeseen. Hänen maalinsä oli vielä 13. minuutilla, kun Petr Holík viimeisteli kauniilla laukauksellaan 2 – 2, mutta kotijoukkueella oli vastaus.”Vaikka maalilla oli kaksi maalia ensimmäisellä jaksolla ja hävisimme 2: 3, kotona oli enemmän aggressiivisuutta voittamalla henkilökohtaiset taistelut”, valmentaja Pokorný sanoi. “Ottelun tavoitteena toisella kaudella oli viisi tai kolme valtapelissä”, hän huomautti Pokornýlle nostavan Mountfieldin 4: 2: een. Sveitsi.

Vejmelka pysyi verkossa yli kuuden maalia, joka oli tehty loppuun mennessä; Valmentaja Lukáš Dostál, joka tarttui ensimmäiseen liigaan Třebíčille, vaihtajien valmentajat eivät lähettäneet taisteluun. Khabarovskista saatua vahvistusta Libor Kašíkia ei ollut saatavana toisessa ottelussa peräkkäin ilmoituksen saapumisensa komeetta kohden.Odotamme selvästi edelleen muodollisuuksia KHL: n kanssa, jossa Kašík suuntasi Brnon puolelle.

”Minun virheeni oli väärä. Yritin keskittyä performanssiin ja unohtaa tapahtuman. Valitettavasti se epäonnistui ”, Vejmelka sanoi.

Komeetta putosi ulkopuolella kolmannen kerran peräkkäin. Ja vain kolme muuta ottelua ulkona odottaa häntä nyt. Mestarien liigan jälkeen (huomenna hän puolustaa 5: 1 -johtoa ensimmäisestä kotikilpailustaan ​​Tampereella) hän esiintyy Extraligassa lauantaina Karlovy Varyssa ja sunnuntaina Litvínovissa. Hän on kotona vasta 28. marraskuuta Olomoucia vastaan.