Spartak-organismi on ollut pitkään ja lopullisesti sairas aivosyöpään

Spartakin ongelma ei ole päävalmentajassa. Minulla ei missään nimessä ole sydämestäni pahoillani hänestä, koska hän on ensimmäinen ihminen, jonka punainen ja valkoinen torsida kivittää, lähettäen hänet Spartakin tukikohdan ovelta. Rajoittamalla vihanpurkauksia älykäs Kononov voi lohduttaa itseään vain vakavalla taloudellisella korvauksella sopimuksen ennenaikaisesta irtisanomisesta.

Spartak-organismi on ollut pitkään ja lopullisesti sairas aivosyöpään. Massimo Carerran massiivinen kemoterapiakurssi sai fanit uskomaan ihmeeseen. Mutta taikuutta tapahtuu vain raamatullisissa vertauksissa, mutta ankara todellisuus pakottaa meidät pääsemään väistämättömään johtopäätökseen: Leonid Fedun ja hänen jalkapalloilunsa jatkavat vetoa 10-kertaisen Venäjän mestarin pohjaan.

Se on mahdollista, enkä sulje sitä täysin pois, Leonid Arnoldovich on öljyalan asiantuntija. Ei ole sattumaa, että hän teki miljardeja mustaa kultaa ollessaan samassa rivissä Alekperovin, Vekselbergin ja muiden venäjän tehokkaan johdon edustajien kanssa. Mutta missä ja “punaisen ja valkoisen” omistaja ei ole erityisen hyvä ja hallitsee jalkapallokerhoa, sillä hänellä on tarpeeksi ”syntiä”.

Sin # 1: Kärsimättömyys

Fedun, joka on johtanut klubia 15 vuotta, muodosti kokonaisen valmentajajoukon, joka asetti hänelle taisteluoperaation: “Tehdään Spartakista upea.” Kunnioitetut raskaat painot ja lupaavat aloittelijat, ulkomaiset varangians ja kotimaisen valmennustyöpaikan valaisimet, karismaattiset näyttelijät ja vain fyysiset kouluttajat – kaikki jättivät Spartakin häpeällä jättäen skandaalien ja pettymysten jäljen.

Ja jopa Unai Emery itse murskattiin, kykenemättämättä kestämään Spartakin otteen painetta. Dynosta tehdyn nöyryyttävän tappion 1: 5 jälkeen jännitys saavutti huippunsa ja Starostin-veljekerho katosi jälleen kerran ennen kaikkia: Venäjän jalkapallon pisimmän kielen omistaja ilmaisi julkisesti epäilynsä Europa League -sarjan kuninkaan ammattitaidosta. Dzyubov-valmentaja on jo sisällytetty Premier League -julkaisuihin yhdessä romanssin Mukunkin, Gazzaevin akatemioiden kanssa keppien kanssa ja Karpinovsky Falcaon kanssa, jotka, kuten tiedätte, eivät mene meille.