Z Rittich on Tšekin ykkönen NHL: ssä. Calgaryssa hän soittaa tulevaisuutta varten

Rittich on tehnyt tarpeeksi vähemmän kuin puolitoista vuotta ulkomailla. Hän palasi kilpailijoiden hyökkäykset ja saavutti tavoitteensa tulla selkeäksi kahdeksi Calgaryssa. Nyt hän pyytää äänekkäästi numeroa yksi, koska hän ei koskaan petä, kun hyppää portille.

Kuusi kertaa seitsemästä pelistä, joita hän pelasi alusta alkaen, hän on voittanut. Esimerkiksi viime kerralla hän auttoi voittamaan 4: 2 Edmontonin yli. Tilastojen mukaan hän teki “vain” 24 interventiota ottelussa, mutta ei voida lukea, että monet heistä olivat erittäin vaativia.Ja myös avain, mutta kolme kertaa tarttui vastustajan numerointiin uudelleen. Siksi hänet ansainnut ansainnut ottelun toiseksi tähtiksi, ja alkoi sanoa, että hänen pitäisi etusijalla kokenut Smithiin, jolla oli horjumaton asema. Mutta mikä pätee, kun suorittaminen jäällä on ratkaiseva. Ja kanadalainen veteraani ei loista.

Keskimäärin hän on kerännyt 3,5 maalia ottelua kohden eikä saavuta 88 prosenttia. Hän vie viisi kertaa enemmän. Ei voida sanoa, että hänen asemaansa kohdistuu suora uhka, mutta on täysin mahdollista, että valmentaja antaa nyt Rittichille enemmän mahdollisuuksia.Ja jos hän ei petä, ei ole syytä muuttaa mitään.

Tšekin maalivahdin asema kasvaa hänen suosionsa vuoksi matkustamossa. Joukkuetoverit rakastavat Rittichiä huumorintajuansa takia, mutta myös siksi, että hän voi hyväksyä pilaamisen. Ainakin kahdesti Calgaryllä oli hyvä syy.

Ensimmäisen kerran hän juhli tavoitetta, joka ei ollut vielä pudonnut. Ymmärtääksesi: Yhdessä ottelussa Rittich nosti kätensä loistavasti, kun joukkuetoverinsa Johnny Gaudreau oli juuri saapunut hyökkäysalueelle. Ilmeisesti hän oli varma, että hän muuttaa mahdollisuutensa.Toivon ensimmäisen monista. ”Ehkä toinen on tulossa.

Nyt hän pelaa muun muassa myös tulevaisuutensa puolesta: huono johtaja Smith päättää sopimuksen kauden jälkeen.