Ancelotti voitti kaksi Mestarien Cupia käyttämällä piiriä

Ei ole sattumaa, että espanjalainen pidensi äskettäin sopimusta vuoteen 2017. Ja Bastian Schweinsteigerin lähdöt osoittavat kaunopuheisesti, että Alonso puristi hänet hitaasti klubin keskikentän pääroolista. 34-vuotiaalla veteraanilla ei ollut paljon aikaa viettää kentällä, ja siksi hän ei olisi jatkanut sopimusta olematta varma, että uusi valmentaja näkee hänessä avainhenkilön.

Ancelotti voitti kaksi Mestarien Cupia käyttämällä piiriä, jolla oli selkeä tuhoaja. Todennäköisesti hän antaa samanlaisen roolin Alonsolle tulevassa Baijerissa.

Oikea vahinko

Tietenkin on täysin turhaa sanoa, että kuusi kuukautta ennen uuden henkilön tuloa virkaan on, että hänen kanssaan pelaajien vammojen määrä pysyy samalla tasolla. Mutta yksi asia on varma: Carlo yrittää rakentaa hyvät suhteet Münchenin lääketieteelliseen henkilökuntaan kuin edeltäjänsä.

Pep oli kaatumassa entisen Baijerin lääkärin Hans-Wilhelm Müller-Wolfartin kanssa hänen syytteensä joutuneen suuren määrän vammojen vuoksi. Saksan lehdistö ilmoitti jo tällä viikolla, että Volker Brown on nyt kärsinyt valmentajan vihaa samasta syystä – Baijerin sairaalan ruuhkia. Valmentajan kärsivällisyys hukkui uutisiin Riberyn seuraavista ongelmista, jotka olivat olleet hoitona yhdeksän kuukautta ja olivat nyt parin viikon harjoituksen jälkeen siirtymässä taas lääkärin vastaanotolle. Tässä vauhdissa nousee pian esiin kysymys ranskalaisen jatkamisesta uraansa.

Voitteko kuvitella, että Ancelotti olisi hermostunut karvoittuneista hiuksista ongelmien takia, joita hän ei pysty ratkaisemaan? Minä henkilökohtaisesti en.

Opi kieli

Kielisulun pitäisi katoa melko nopeasti. Toisena päivänä Ancelotti itse vitsaili siitä, että jos Giovanni Trapattoni osaa oppia saksaa, hän onnistuu. Huolimatta siitä, että tätä sanottiin vitsinä, ei ole epäilystäkään siitä, että hän selviää: Espanjassa, Englannissa ja Ranskassa Carlo muisti nopeasti tapaukseen tarvittavat lauseet, ja Saksa ei olisi poikkeus.