ARGENTINA + REAL = 4

Suurin osa aiheeseen merkityistä pelaajista pelasi Lionel Messin kanssa Argentiinan maajoukkueessa ja Cristiano Ronaldon kanssa Real Madridissa.

Fernando Gago. Puolustava keskikenttäpelaaja vuosina 2007-2017 kutsuttiin Argentiinan maajoukkueeseen, jossa hän vietti useita otteluita olkapäätä Lionel Messin kanssa, jonka kansainvälinen ura alkoi vuodesta 2005 ja jatkuu tähän päivään. Valitettavasti Gago ja Messi Argentiinan maajoukkueen kanssa eivät voineet saavuttaa mitään. Mutta “Real” -taistelussa Gago vietti viisi vuotta (2007-2012), mutta risteili Ronaldon kanssa vain kolme vuodenaikaa, koska portugalilaiset muuttivat Madridiin vuonna 2009. Samassa joukkueessa Gago ja Ronaldo voittivat myös vähän – vain yhden Espanjan Cupin kaudella 2010/11. Ehkä Fernando ei vain ole onnekas?

Esekiel Garay. Tämä argentiinalainen Bek, kuten Gago, muutti Real Madridiin ennen kuin Ronaldo saapui sinne vuonna 2008. Ensimmäisen kauden Madridin kanssa tehdyn sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Garay vietti kuitenkin lainaa Racingissä, tosiasiassa aloittaen uransa Madridin klubilla samanaikaisesti Ronaldon kanssa, joka allekirjoitettiin kesällä 2009. Kaksi vuotta Real Madridissa eivät olleet menestyviä Garaylle ja koko joukkueelle, joka voitti vain yhden Espanjan Cupin, joka oli jo mainittu edellä. Kesällä 2011 Esekiel myytiin Benficalle. Garayn ja Mesin yhteisten esiintymisten takia he puolustivat yhdessä Argentiinan maajoukkueen kunniaa vuosina 2007-2015, minkä jälkeen Esekiel lakkasi kutsumasta maajoukkueeseen.

Enkeli Di Maria. Laituri on vuotta nuorempi kuin Lionel Messi, mutta sitä kutsuttiin Argentiinan maajoukkueeseen kolme vuotta myöhemmin kuin Barcelonan lapsipoika. Messi ja Di Maria yhdistetään kuitenkin edelleen melko menestyksekkäästi ja tehokkaasti ”sinisen ja valkoisen” joukkoon. Mutta Angel risteili Ronaldon kaikki samassa Real Madridissa, jonka hän osti kesäkuussa 2010 Di Marian Benficasta 33 miljoonalla eurolla. Vietettyään neljä vuodenaikaa Madridissa, argentiinalainen onnistui voittamaan Mestarien liigan, Espanjan mestaruuden, kahdesti – Espanjan Cupin ja myös kerran – UEFA Super Cupin ja Espanjan Super Cupin. Tämä ei ole vaatimaton Gago Garayn kanssa, joka jätti jonkin aikaa Madridista romahtamatta.