Barcalla Deco onnistui voittamaan Mestarien liigan rinnalla Messin kanssa

Gonzalo Higuain. “Pipita” on saman ikäinen kuin Messi, mutta aloitettiin kutsuttaminen Argentiinan maajoukkueeseen vasta vuonna 2009. Kymmenen vuotta myöhemmin, maaliskuussa 2019, Higuain ilmoitti kansainvälisen uransa lopettamisesta voittamatta Messi-johdolla palkintoja “sinivalkoisilla”. Yhteiset esiintymiset Ronaldon kanssa olivat Gonzalolle runsaampia palkinnoista. Higuain oli “Real” -tapahtumassa kaksi vuotta ennen Cristianon saapumista, ja onnistui siksi hankkimaan ensimmäiset nimikkeet silloinkin. Portugalilainen ja argentiinalainen Blancos voitti kerran Espanjan mestaruuden, Cupin ja Super Cupin. Mielenkiintoista on se, että Ronaldo muutti vuonna 2018 Juventukseen, jossa Higuain oli samanaikaisesti sopimuksessa. Argentiinalainen kuitenkin samanaikaisesti portugalilaisten saapumisen kanssa vuokrattiin ensin Milanolle ja sitten Chelsealle. Ja vasta tämän vuoden 24. elokuuta Higuain onnistui pitämään ensimmäisen Juventus-ottelun Ronaldon kanssa hyökkäyskumppanina.

PORTUGALI + BARCELONA = 3

Samanlainen tilanne edellisen kanssa, mutta tässä puhutaan Portugalin maajoukkueen Ronaldon jalkapalloilijoista, jotka pelasivat Barcelonassa, missä he olivat onnekkaita “leikkaamaan olkapäätä” Messin kanssa.

Deco. Messi piti ensimmäisen virallisen ottelunsa Barcelonan pääjoukkueelle syksyllä 2004. Tuon kauden aattona Blaugranan allekirjoitti Porton johtaja Deco, joka joutui neljän kauden ajan tulemaan yhdeksi Katalonian suuren osan tärkeimmistä ja kirkkaimmista pelaajista. Barcalla Deco onnistui voittamaan Mestarien liigan rinnalla Messin kanssa, samoin kaksi mestaruutta ja Espanjan Super Cupin. Kaksi vuotta ennen muuttoaan Barcelonaan Deco sai Portugalin kansalaisuuden (hän ​​syntyi ja kasvoi Brasiliassa), ja vuodesta 2003 lähtien Ronaldon kanssa hänet kutsuttiin Portugalin maajoukkueeseen. Korkein saavutus kansallisella tasolla Deco: lle on vuoden 2004 EM-kisojen hopea.