Ehkä Marouanin elämä on vaatimattomia palkinnoista

Kaksi ensimmäistä Fellaini-kautta Unitedissä eivät tuoneet klubille uusia kuppeja – jotain mahdotonta ajatella Sir Alexin aikana.
″ … ”Toivon voittavan jotain tällä kaudella. Itse asiassa tätä varten me pelaamme – saada palkinnot. Jatkamme työskentelyä, Valioliiga on arvaamaton asia. Kuuden ensimmäisen joukossa kaikki joukkueet ovat vierekkäin. Edessä on vielä paljon muita pelejä. Jatkamme pelaamista yhdessä ja pysymme yhtenäisenä joukkueena. Meidän on työskenneltävä ahkerasti ja voitettava, ja siellä näemme kuinka kaikki muuttuu kauden loppuun mennessä ”, Marouan sanoo …. ″

Kampaukset veljet
Ehkä Marouanin elämä on vaatimattomia palkinnoista, mutta hänellä on paljon mielenkiintoisia tarinoita. Yksi heistä kertoi, kuinka hänen veljensä Mansour (kyllä, hänellä on sama kampaus) huijasi kokonaisen Chelsean Mourinhon kanssa kärjessä.
″ … ”Hän vei liput hotellille, jossa Chelsean joukkue sijaitsi, ja kaikki ajattelivat, etten pelannut”, Marouan selitti.
”Ovimies sanoi, että Fellaini ei pelaa. Otin puhelimen ulos ja googlisin “Fellainin veli”. He ovat samoja. Kysyin ovimieheltä, kumman hän oli nähnyt ”, Mourinho sanoi.
“Mutta hän ei ole kaksoseni, hän on nuorempi veli”, Fellaini kumosi huhut …. ”

Juoksu mies
Tällä kaudella van Gaalin filosofia on tullut tarkemmaksi, ja monet uskovat, että Fellaini ei sovi hollantilaisen joukkueeseen.
Belgialainen on aina luottanut voimaan ja voimaan, mikä on luonnollista, kun otetaan huomioon, että nuoruudessaan hän oli lupaava urheilija. Nyt Louis-seurakunnat luottavat kuitenkin enemmän varovaisuuteen ja kiireettömään taktiikkaan.

″ … ”Nuoruudessani rakastin juoksua. Minulla oli tietoja, mutta tein valinnan jalkapallon puolesta epäröimättä ”, Marouan myönsi.
Van Gaal käytti Fellaini-puolustajaa usein hyökkääjänä, kun päävarmentajat eivät olleet käytettävissä, eikä Marouan itse nähnyt siinä mitään väärää: ”puolustus, keskikenttä, hyökkäys – valmentaja päättää missä pelata” …. ”
Huolimatta siitä, että hän ei todellakaan saanut jalansijaa Unitedissä, Fellaini itse ei epäile, että hän voi auttaa klubia paljon.
″ … ”Viime kaudella olen osallistunut melkein kaikkiin peleihin. Tässä pelasin paljon, paljon ja istuin penkillä, mutta ansaitsin paikkani. Olen onnellinen Manchester Unitedissä ja harjoittelen aina kovasti. Haluan pelata, koska tiedän, että United hyötyy siitä vain ”, sanoi Marouan …. ″