Euro 2008 … -toisto … Ranskassa

Mitä tulee afro-kampaukseen, hän on jo pitkään tottunut kysymyksiin, jotka koskevat häntä ja erilaisia ​​laulamia:
″ … ”Tämä on tyylini, tämä minä. Todennäköisesti noin 10 vuotta menen sellaisen kampauksen kanssa, miksi sitä muuttaa? Jos ihmiset pitävät siitä – no, ei – ei ole ongelma. Tämä on minun kuvani, pidän siitä ja pidän sitä “…. ″
Ja se on koko Fellaini. Hän puhuu pehmeästi ja antaa hyvän vaikutelman, mutta hän ei koskaan uhra ainutlaatuista tyyliään ja uskoaan itseensä. Näemme, että tämä henkilö on pysyvä ja itsevarma, mikä tarkoittaa, että palkinnot eivät vie kauan.

Vireillä. Mitkä tapahtumat tekevät jalkapallovuodesta 2016 unohtumattoman?
Vuoden alku on sopivin aika ennusteille ja optimististen odotusten muodostumiselle seuraavalle 12 kuukaudelle.

Uutta vuotta ei alenneta seuraavien 365 päivän banaalisiin johtoihin. Kaikelle muulle – se on uuden ja tutkimatta olevan ajanjakson symboli, johon jokaisella meistä on tietynlainen toivo. Venäjän miljoonien pelien todellisille tuntejille tulevasta vuodesta tulee varmasti vielä enemmän jalkapalloa ajatellen vuoteen 2015 verrattuna. Mutta luotettavuuden vuoksi ei olisi haittaa tehdä toiveita salaattien sulatuksessa ja kohdun jäähdyttämisessä alkoholijuomilla, jotta vuonna 2016 venäläisiä odottavien jalkapallotapahtumien laatu vastaisi korkeita odotuksiamme.

Ranskan EM-kisat ovat epäilemättä tulevan vuoden keskeinen tapahtuma, jonka tulosten mukaan kotimaisen jalkapalloilun arviointi vuodelle 2016 arvioidaan tonaalisesti. Manner-mestaruuden karsintakampanjan kehityksen perusteella on tosiasia päästä vuoden 2016 suurimpaan jalkapallojuhlaan epäilemättä menestyväksi, lämmittäväksi ja sielulle miellyttäväksi. Totta, kuten tiedät, ruokahalu tulee syömiseen, ja fanimme, kun turnaus lähestyy, kuten tavallista, ovat kyllästyneet perinteisiin korkeisiin odotuksiin, jotka lopulta muuttuvat heidän ongelmikseen.