Hän ei tietenkään ole sivupuolen puolustaja

Ja tämä lyhyt retelling olisi varmasti kuulostanut vitsi, jos se ei olisi yksi yksityiskohta. 24 ottelussa Baltikalle sankarimme sai 10 maalia, lähes kolmanneksen joukkueen kaikista tavoitteista. Hänestä tuli kauden avaus ja pakko puhua itsestään, ei vain kasvattajista. Joku jopa alkoi katsoa Baltika-otteluita. Minä esimerkiksi. Ja mitä minä iski.

Hän ei tietenkään ole sivupuolen puolustaja. Mutta voi pelata suojan reunalla. Missä tahansa. Kaliningradissa se oli sivusuunnassa 3-5-järjestelmässä. Hän työskenteli koko puolella, usein hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Siinä on erikoinen tyyli ja uskomattoman laaja valikoima toimintoja: keskilinjassa se siirtyy tukivyöhykkeelle, hyökkäyksessä se siirtyy hyökkäyskeskukseen. Torbinsky saavutti uransa aikana äärimmäisen puolustajan, vartijan, puolustajan ja keskeisen hyökkäävän keskikentän. Skopintsev tekee kaiken tämän yhdessä ottelussa. Ja hän näyttää olevan pieni. Lopulta, kun kaikki voivat tuskin liikkua jaloillaan, hän jatkaa lentämistä.

Tutustuminen sivusuunnassa. Kuka on kiinnostunut “Spartak” Photo: R-Sport, Baltic, Sportbuzzer

Se yllättävän yhdistää urheilun ja älykkyyden. Valtava nopeus, mutta ei tyhjä kulkee ympäriinsä – jolla on korkea kulkukulttuuri, tietää milloin pitää palloa ja milloin – terävöittää peliä. Kestävyys, joka antaa suuren määrän työtä, mutta ei kaoottisia toimia – voi viedä oikean aseman, lukee pelin hyvin, minkä vuoksi hän teki niin paljon, nimellisesti sijoitettuna kylkeen. Voit turvallisesti laittaa valintamerkit jokaisen vaihtoehdon eteen: dribbling (tämä on erillinen kappale), valinta, ääliö, potku, nopeus, viimeinen kulku. Ei, en ehdottomasti sekoittanut Roberto Carlosiin. Minulla on vain yksi videonauhoissa.

Tässä on totuus, se tapahtuu samoin – näytät ja hullu. Ja tietysti luulet: miten se tapahtui, että tämä kaveri oli vain yksi ottelu Premier League, miksi “Rostov” vuokrata sen? Viime kerralla Karavaev teki minulle niin voimakkaan vaikutelman myös sivupuolen puolustajana tai keskikenttäpelaajana. Modernissa jalkapallossa se on kuitenkin lähes sama. Älä vain sano Kombarovu – järkyttynyt. Jos hänen 20-luvun pelaajiaan ei tarvita edes keskustan Premier League -tiimiin, tämä ei ole niin viileä pelaaja? Onko se loogista Tietenkin. Mutta katsot kenttää – ja paskiainen. Ja luulet taas …