He aloittivat terveydentilan jo Mestarien liigan ja Premier League -sarjassa

Arsen itse myönsi, että hänen asemansa klubissa on erittäin epävarma. Jos hän ei voittaisi FA-Cupia vuonna 2014, hänelle olisi “erittäin vaikeaa” pitää työnsä. Kuten hän itse sanoi, fanit olisivat olleet ”erittäin pettyneitä”, jos klubi ei olisi voittanut Hull Cityä ja saanut ensimmäisen pokaalin yhdeksässä vuodessa.

Käytämme tätä logiikkaa tällä kaudella. Nyt jotain on rikkoutunut Chelseassa, Manchester United on edelleen erittäin epävakaa klubi, Liverpool rakentuu jälleen, Tottenham on nuori ja kokematon, ja Manchester City on hajaantunut valmennusmuutoksiin – milloin Arsenalilla on sellainen mahdollisuus voittaa mestarien otsikko?

Jos ”aseet” jopa nyt epäonnistuvat, se on vähintäänkin pettymys kuin hypoteettinen tappio “Hull” -sarjasta.
Mitä me näemme? Leicester on edessä, ja Arsenal ei yksinkertaisesti pysty perustelemaan toista sijaansa, riippumatta siitä, kuinka hyvin kettu pelaa.
Kukaan ei voi syyttää itseään enemmän kuin aseet. Eri seuroilla on erilaisia ​​vaikeuksia, mutta Arsenal onnistui vakuuttamaan fanit varhaisilla menestyksillä ja sitten pettymään kyvyttömyydestään pelata samalla tasolla. Ikään kuin menestys halvaisi heidät.
Lontoonlaiset eivät ole tässä tilanteessa ensimmäistä kertaa. He aloittivat terveydentilan jo Mestarien liigan ja Premier League -sarjassa.
Graeme Suness puhui ankarasti ja totuudenmukaisesti Arsenalin pelistä heidän tappionsa jälkeen Manchester Unitedistä.
“… -” Arsenalista on tulossa vähän vitsi “, sanoi Suness, joka syytti klubia” tuoreesta “,” heikosta “ja” häpeällisestä “pelistä ….”

Ennen Valioliigan 28. kierrosta oli tärkeää tarkastella Arsenalin reaktiota oikeudenmukaiseen kritiikkiin. Hän ei seurannut. “Gunners” kärsi toisen tappion peräkkäin, mutta tällä kertaa Wenger-joukkue voitti vaatimaton Swansea taistellen epätoivoisesti selviytymisen puolesta. Lontoolaisten on tehtävä jotain, koska taas, kuten maalilinjan maaliviivalla, he katoavat ja heidän positiivinen vakautensa katoaa kokonaan. Eteenpäin on matka White Hart Laneen viattomaan vastustajaan Tottenham Hotspurin henkilössä. Vain voitto “kannusteista” voi palauttaa uskon mahdollista menestykseen, tappio tarkoittaa lopullista antautumista.