Hyvä vanha Arsene Wenger säilyy ohjelmistossaan

Hyvä vanha Arsene Wenger säilyy ohjelmistossaan. Vaikka tällä kertaa hän jopa ylitti itsensä. Aiemmin hän ei luvannut korkean profiilin trasnferia ja allekirjoittanut järjestelmällisesti vähän tunnettuja kavereita. Suarezin, Higuainin, Rooneyn ja muiden korkealuokkaisten ammattilaisten nimet olivat kuulemisen aikana samassa siirtoikkunassa, mutta Yaya Sanogo on edelleen ainoa klubin hankinta. Kuten pitäisi, hän on tietenkin ranskalainen. Yleinen hyökkääjä muutti Lontooseen “Auxerrestä” vapaana edustajana, eli maksutta. Wenger kuitenkin rauhoittaa kaikkia ja vakuuttaa, että jalkapalloilija on itse asiassa hyvin lahjakas ja liittyy pian suuriin summiin. Kuka tietää, ehkä Wenger toi uuden Henrin tai Anelin

Gerard Deulofeu. “Everton”
Ikä: 19
Tila: yksi Katalonian koulun kirkkaimmista tutkinnoista.

Espanjalaisen sukunimi sai viime kaudella merkittävän PR: n, ja nyt näemme, onko Deoulofeu todella hyvä kuin espanjalainen media. Jalkapalloilija yritti kaataa ensimmäisen “Barcelonan” joukkueen, mutta tietysti siellä on kokenut ja ammattitaitoisemmat kaverit. Siksi “Evertonin” vuokra näyttää erittäin houkuttelevalta. Täällä hänellä on varmasti monia mahdollisuuksia näyttää itsensä ja lisätä fyysisesti. Ei ole mikään salaisuus, että Premier League on urheilullisempi kuin esimerkit ja palaa Barcelonaan, Deulofeu voi vahvistaa kilpailijaa ensimmäiseen joukkueeseen. Joka tapauksessa hänen kunnianhimonsa ovat juuri niin.

Jordon Ayb. “Liverpool”
Ikä: 17
Tila: vastaanotin Raheem Stirling

Olkoon Sterling vanhempi kuin Aib vain vuoden kuluttua (muuten täsmälleen vuosi; molemmat ovat syntyneet 8. joulukuuta, aivan kuten kirjailija, muuten), mutta hän oli jo onnistunut tekemään jonkin verran melua englanninkielisillä kentillä. Totta, mestaruuden toinen kierros ei ollut niin kirkas kuin ensimmäinen, mutta silti. Ayb debytoi Premier-liigassa viime kauden loppupuolella ottelussa “CRC”, jossa hän merkitsi apuaan Coutinholle. On mahdollista, että tämä on jotakin enemmän englantilaiselle imijalle, kun Brendan Rogersin ilmaisia ​​huomautuksia hänestä ja 6 kuukauden ajanjaksosta, jonka Sharling loistaa hyökkäävänsä hänen tyttöystävänsä.