Ja näemme myös muiden aloitusjoukkojen raudoitettujen

Mutta kaikki tämä muistettiin lopullisella vihellyksellä. Ja mitä hiljaisempi tunteiden orkesteri kuulosti, sitä vahvempi vakaumus tuli: onnellinen loppu oli mahdotonta – Spartakin tekemiä virheitä oli liian paljon. Vaikka lähinnä oli yksi virhe – valmentajan päätös vapauttaa Rebrov. Kaikki muu itää tästä rikkaruohosta. Luottavainen peli Selikhova Bilbaossa vielä vakuuttuneempi tästä. Spartak jäähyväiset eurooppalaisiin kuppeihin johtuen päävalmentajan kohtalokkaasta virheestä. Carreran päätöstä ei selitetty. “Näen koulutuksessa pelaajia, mutta et,” hän sanoi. Tämä on kyllä, ei näkyvissä. Mutta näemme otteluissa.

Ja näemme myös muiden aloitusjoukkojen raudoitettujen betonipelaajien taidot. Ja olisi parempi olla näkemättä. Vaikka joku on onnekas: vaikka he näyttävät, he eivät näe, ja he huomaavat vain jotain aivan ilmeistä. Kuten sijaintivirhe Yeshchenko pari sekuntia, ennen kuin eilisen ottelun tulos oli sama; jos ei olisi tavoitetta, he eivät olisi nyt pelanneet Andrei. Muuten hän pelasti tiiminsä muutama minuutti ennen, kun ”yleisurheilu” ​​-hyökkäys tapahtui toisella puolella, joka oli pitkään tullut mustaksi reikäksi, joka vaimentaa logiikkaa ja tervettä järkeä. Mitä Yesbar teki eilen episodissa, Kombarov tekee viiden minuutin välein.

Spartak on paljon vahvempi kuin yleisurheilu. Mutta silti lensi Kuva: FC Spartak

Ja huomaa – molemmat pelattiin eilen. No, olit kentällä. Carrera teki neljä vaihtoa lähtökohdassa, mutta ei koskenut puolustuksen kylkiä. Tietoja siitä, ettei kukaan ole pelannut, voit kertoa esimerkiksi Yury Seminille ja Viktor Goncharenkolle. Ensimmäinen uudelleenkoulutettu Lysova. Toinen, vuosi sitten, testattiin vasemmalla puolella joko kuusi tai seitsemän pelaajaa. Mutta Carrera julkaisi Pashalichin Fernandoin sijasta, ja hän tuhosi lähes kaiken, eikä laskenut episodin tarkkaa diagonaalia Adrianon tavoitteena. Ja hän ei luovuttanut Zé Luisia, kuten ensimmäisessä ottelussa ja harjoitusleirillä. Vaikka hän tulee korvaavaan ja vahvistaa hyökkäystä.