Kaikki tämä Semedon kokoelmassa ei ollut ilman Ronaldon apua

Andre Gomes. Portugalin maajoukkueessa lahjakas keskikenttäpelaaja alkoi houkutella vuonna 2014, ja kahden kauden jälkeen hän päätyi Barcelonaan. Hän ei valitettavasti antanut Valencialle 37 miljoonaa euroa Portugalin siirtoon. “Blaugranan” joukossa Gomes ei kuitenkaan pysynyt. Kaksi vuotta myöhemmin hänet vuokrattiin Evertonille, joka myöhemmin osti Andre-sopimuksen Barcelonasta. Mutta Messin kanssa keskikenttäpelaaja onnistui pelaamaan samassa joukkueessa. Ronaldon kanssa hän pelasi useita otteluita Portugalissa, vaikka viime aikoina hän ei ole ollut mukana maajoukkueen riveissä.

Nelson Semedu. Vuodesta 2015 nykypäivään Semedu vietti 9 ottelua Portugalin maajoukkueessa. Hän on onnistunut tulemaan Confederations Cup 2017 -pronssin voittajaksi ja voittaen kaikkien aikojen ensimmäisen Kansallisten liigaten arvonnan. Kaikki tämä Semedon kokoelmassa ei ollut ilman Ronaldon apua, joka Portugalin maajoukkueessa on ensimmäisen suuruusluokan ja merkittävyyden omaava henkilö. Mutta Messi kanssa Nelson on pelannut samassa joukkueessa kesästä 2017 lähtien, kun hän muutti Barcelonaan Benficasta. Tänä aikana “blaugranat” ovat jo onnistuneet ottamaan kaksi kansallisen mestaruuden “kultaa” ja voittamaan kerran Espanjan Cupin ja Super Cupin.

ARGENTINA + MANCHESTER UNITED = 2

Vain kaksi historian jalkapalloilijaa onnistui pelaamaan Lionel Messin kanssa Argentiinan maajoukkueessa ja Cristiano Ronaldon kanssa Manchester Unitedissä.

Gabriel Heinze. Sivun puolustaja pelasi Argentiinan maajoukkueessa vuosina 2003-2010. Hän oli “sinisen ja valkoisen” joukossa jo ennen Messin esiintymistä siellä, mutta ei sitten eikä Lionelin kanssa tämä maajoukkue voittanut mitään merkityksellistä. Vuonna Manchester United Heinz muutti vuonna 2004 PSG: stä. Ronaldo on pelannut Old Traffordissa vuoden, mutta Gabriel vietti vain kolme vuodenaikaa Englannissa, minkä jälkeen hän lähti Real Madridiin, missä hän myöhemmin oleskeli kaksi vuotta ja meni Marseilleen tuon ikkunan päälle, kun Madridin joukkue allekirjoitti Cristiano. Muuten, yhdessä portugalilaisten kanssa ”Manchester Unitedissä” Heinz onnistui voittamaan kerran mestaruudessa, Super Cupissa ja FA Cupissa.