Kansallisen aarteen oikea valinta

Tietysti banaali motto: ”Tärkeintä on osallistuminen, ei voitto”, ei saisi kattaa Venäjän maajoukkueen tuloksia EM-kisoissa. Haluan poistua ryhmästä, mutta ei ole syytä pudottaa Leonid Slutskyn seurakuntia minkään suunnitelman, jota kutsutaan ”puolivälieräksi / välieräksi”. Tiettyjen rajojen yksityiskohdista ja rajauksista on mahdollisuus jinxiä.

Olemme sellaisia ​​ihmisiä, joille se on tungosta, kun mainitaan kaikki puitteet. Unohda, että olet venäläinen. Katsokaa maajoukkuetta puolueettomasti, ja näet kaukana nuorimmasta joukkueesta, joka ei myöskään ole ylikuormitettu maailman tähteä. Ja jos palautamme mieleen jo mainitut uuvuttavat pätevyydet, näemme melko vaatimaton ja keskisuuri joukkue, jonka kilpailukyky tunnustettujen viranomaisten kanssa herättää tiettyjä kysymyksiä. Myöskään historiallinen osa ei ole meidän puolellamme: vain yhdessä seitsemästä tapauksesta Venäjä poistui ryhmästä maailmancupissa ja EM-kisoissa.

Samanaikaisesti venäläisen joukkueen vierailun tähän tyydyttävään, hienostuneeseen ja romanttiseen maahan ei pitäisi muuttua ostoskierrokseksi. Me kaikki toivomme joukkueellemme kunnollista esitystä, ja ihannetapauksessa – Ranskan valloitusta. Ehkä ei tulosten suhteen (vaikka haluaisinkin), mutta pelin ominaisuuksilla, joukkuehengellä, raikkaudella, asenteella ja asianmukaisella käyttäytymisellä. Se oli Venäjän maajoukkueen luontaista vuonna 2008, kun he puhuivat meistä ei pelkästään voiton johdosta puolivälierissä Hollannin yli, vaan ainutlaatuisen tyylin vuoksi. Elämme aiemmin seitsemän vuotta. Ehkä olisi mukavaa päivittää muistoja.

Syksyllä maajoukkue vaihtui ruorissa ja Leonid Slutsky CSKA: sta julkisoikeudelliseksi valinnaiseksi valmentajaksi: CSKA oli tehokkuuden kannalta esimerkki Venäjän tosiasioista, muuttui kotimaiseksi kaikkeksi.