Kaupungissa, jossa on runsaasti supertähtiurheilijoita – mm

Pyron amerikkalainen arkielämä on hyvin erilainen kuin David Beckhamin, toisen maailmankuulun MLS-pelaajan, elämäntyyli. Jos Beckham asettui Los Angelesiin ja pani pelinumeron Cadillac Escaladen jäähdyttimen ritilään, Pirlo asuu Manhattanilla ja mieluummin kävelee. Iltaisin hän kävelee High Line -linjaa (n. – puisto Manhattanilla) tai pelaa golfia Bronxissa. Lokakuussa tytön seurassa kävi Alberto Burrin (n. – italialainen taiteilija) näyttelyssä Salomon Guggenheim -museossa, missä muut vierailijat eivät häirinneet heidän rauhaaan. Andrea voi pysähtyä lasillisella viiniä Felidiassa, italialaisessa ravintolassa, jonka omistaa hänen ystävänsä äiti.

″ …– Täällä voin ruokailla turvallisesti jopa suosituimmassa ravintolassa. Italiassa tämä on mahdotonta minulle ”, Pirlo sanoo. … ″
Sen jälkeen kun fanit ovat kiinnittäneet huomiota vuosien ajan ja muuttaneet poliisin saattajan kanssa, nimettömyys on hyvä uutinen.
″ … ”Aiemmin istuimme pukuhuoneessa myöhään iltaan, koska ajaa kotiin oli turvallista”, hän muistelee. – Voi hyökätä linja-autoon tai puhkaista renkaita. … ″

Viime kesäkuussa hänen sopimuksensa päättyi FIAT: n hallituksen jäsenen Andrea Agnellin omistaman Torino-klubin Juventuksen kanssa. Pirlo alkoi miettiä muutosta Yhdysvaltoihin, missä hän olisi täysin erilainen pelaaja. Hän ei voinut edes ajatella tarjoavansa korkealaatuisimpia eurooppalaisia ​​jalkapallopalveluita. Useiden kuukausien jälkeen hän tuskin usko onneensa.
″ …– Halusin aina pelata täällä, mutta en usko, että tämä tapahtuisi niin pian.

New Yorkin fanit voivat sanoa saman. Kaupungissa, jossa on runsaasti supertähtiurheilijoita – mm. Alex Rodriguez, Eli Manning, Carmelo Anthony – Pirlo asuu täällä, ehkä kaikkein nimeltään. Liittyessään joukkueeseen kauden puolivälissä, hänestä tuli mestaruuskilpailun loppuun mennessä kolmas joukkueen avustaja, ja kyky rakentaa peli auttoi nuoria avautumaan.

″ … “Tarkkailemalla häntä kasvamaan kuin pelaaja”, kertoi 22-vuotias Kiri Shelton, joka on yksi NYCFC: n lupaavimmista pelaajista. – Hänen kanssa leikkiminen on jotain epärealistista.