Kuitenkin monet uskoivat Krasnodariin

Krasnodarin Venäjän mestaruuskilpailun pronssimitalisti voitti keskiviikkona Euro Cup 2019/20 -kampanjan aloituksen. Aluksi Mestarien liigan karsinnan kolmannella kierroksella valitsin Dynamo Kievin ”sonnien” kilpailijoiksi, mutta koska UEFA vetäytyi seuroista Venäjältä ja Ukrainasta, minun piti säätää tapauksen tahtoa. Juuri näin Porto putosi Krasnodarin vastustajiin – kilpailija on varmasti vahvempi ja vakavampi kuin nykyinen Kiovan Dynamo.

Kuitenkin monet uskoivat Krasnodariin. Toivomme erityisesti hyväksyttävää tulosta kotikilpailussa, jossa pelaaminen ”härän” kanssa on aina vaikeaa. Ja yleensä kokous vahvisti, että Venäjän kolmannen joukkueen potentiaali on erittäin hyvä. “Krasnodar” useimmille pelikomponenteille näytti saman verran kokeneemmalle ja taitavammalle vastustajalle. Jopa pallon hallussaan, Wyscoutin tilastot osoittivat likimääräisen tasa-arvon – 48%: 52% vieraiden eduksi.

Ei tarpeeksi paha, Krasnodar onnistui hyökkäämään. ”Härät” tekivät jopa enemmän asemakohtaisia ​​hyökkäyksiä kuin kilpailija – 31 vs. 28, mutta kokemus ja taidot viimeisessä vaiheessa eivät silti riittäneet. Tästä syystä pienemmän määrän “sijoittajia” “lohikäärmeet” ottivat enemmän kuin vastustaja, iskujen määrä – 7: 3. Kaikkiaan kilpailijat ampuivat 24 kertaa toistensa maaliin. Portolla on myös etuna täällä – 15: 9, mutta tilastot tavoittelusta maaliin ovat ehdottoman samat – 3: 3.

Vastapelissä Venäjän joukkue osoittautui kaksi kertaa menestyvämmäksi kuin portugalilainen, jos tarkastellaan toimien määrää. ”Krasnodar” suoritti 6 vastahyökkäystä ja vastustaja vain 3. Viimeaikaisessa vaiheessa ”härkeillä” oli taas puutteellista laatua – vastahyökkäysten jälkeen heillä oli vain yksi osuma ja vastustajalla oli kaksi puolella niin monta yritystä. Se on kuitenkin ilahduttava siitä, että molemmat kylät toimivat melko aktiivisesti Krasnodarissa, josta kärsivällisyys tuli sekä sijaintipaikoista että vastatoimista.