Mutta palatessaan maahan on syytä lisätä

Siksi on luonnollisesti tarpeen arvioida näitä pelaajia erittäin huolellisesti. Skopintsevin kaltaisetkin, jotka katsovat, kuka uskoo, että FNL ei ole niin merkityksetön, armoton ja toivoton turnaus. Ilman tätä liigaa he luultavasti eivät olisi tehneet, he olisivat etsineet korjattua röntgenkuvaa pitkään. Kaveri on kulta! Mutta onko testi ole sama tai onko agentit väärässä, tai tämä vaikutelma on harhaanjohtava. Minulle henkilökohtaisesti se, että hän ei pelaa Premier-liigassa, on nyt sama mysteeri kuin se, että Kombarov pelaa Premier-liigassa. Mikä on edelleen salaperäinen, paradoksaalinen ja epälooginen venäläinen jalkapallo.

Tutustuminen sivusuunnassa. Kuka on kiinnostunut “Spartak” Photo: R-Sport, Baltic, Sportbuzzer

Mutta palatessaan maahan on syytä lisätä, että Skopintsevista puolustuksen pelaajana ei ole mitään sanottavaa. Kuinka hän pelaa kvartetissa, kuinka hän valitsee aseman, miten hän vakuuttaa – Jumala tuntee hänet. Baltian 3–5–2-mallissa hän ei ollut erityisen huolissani tästä: hän oli vakuutettu, ei hän. Vaikka valinta hänen hyvin kunnon, kirkas, kuten kaikki muu – kaikki nopeudella ja loppuun. Mutta tämä on vain pieni kosketus muotoon. Vaikka kokonaismäärä on enemmän kuin tarpeeksi katsomaan tätä kaveria toisella tasolla. Esimerkiksi “Spartacuksessa”. Ja sitten katso kaikenlaisia ​​reunoja ja tuonti on jo pitkään ollut väsynyt. Haluan jotain uutta.

“Spartak” taisteli poistumisesta seuraavaan vaiheeseen viime hetkellä ja tämä kirkasteli kokonaiskuvaa. Viisi minuuttia ennen loppua Melgarejo antoi toivoa; yleensä, tällä kaudella hän usein antaa jotain, mutta on edelleen yksi arvostetuimmista pelaajista. Ja sitten pisteet menivät sekunteihin, joiden aikana punaisia ​​ja valkoisia aaltoja ei enää rikottu vastustajan rangaistusalueelle, vaan väsyneitä baskeja vastaan, jotka nyt ja sitten löysivät itsensä altis. Ja näissä jännittävissä hetkissä ajattelin monia asioita, mutta ei Massimo Carreran virheistä, Rebrovin lähtöä ensimmäisessä ottelussa ja Kutepovin syyllisyyttä.