Näyttää siltä, ​​että vasta eilen Tainio pelasi Tottenham Hotspurissa

Maxi Tainio
Näyttää siltä, ​​että vasta eilen Tainio pelasi Tottenham Hotspurissa, mutta se kaikki on kaukana menneisyydessä. Nyt suomalaisen keskikenttäpelaajan poika valmistautuu Englannin debyyttiin.
Maxi Tainio pelaa keskikentällä ja puolustuksessa. Hän liittyi “kannustimiin” 15-vuotiaana. Joka vuosi hänen debyytinsä aikuisjoukkueessa lähestyy, etenkin koska Pochettino luotti aina nuoria.

Will jaaskelainen
Yhtäkkiä uusi luetteloomme suomalainen Will Jaaskelyainen on kuuluisan isänsä Jussin – Boltonin legendan – poika.
21-vuotias Will aloitti myös “vaeltajien” kanssa, mutta vuonna 2017 hän muutti Alexanderin miehistöyn. Viime kaudella hän debytoi pohjana.

Jonathan Klinsmann
Tällä sukunimellä Jonathan Klinsmann tunteisi valtavaa painostusta hyökkääjän asemaan. Ehkä siksi hänestä tuli maalivahti.
Klinsmann pelasi Herthassa ennen muuttoaan Sveitsin St. Galleniin.
Maajoukkueen tasolla hän voi pelata sekä Yhdysvalloissa, joissa hän syntyi, että Saksassa. Nuorisotasolla hän kannatti jo “tähtiä ja raitoja”.

He ovat valittujen kasteista, etkä voi sanoa toisin …

12 ystävää Lionelista ja Cristianosta: pelaajat, jotka pelasivat Messin ja Ronaldon kanssa ”Et voi tehdä vertailua keskenään tai sanoa kuka on paras, koska he ovat samalla tasolla toistensa kanssa ja paljon korkeammat kuin muut, ja tätä on havaittu useita vuosia peräkkäin ”, – niin diplomaattisesti kysymykseen siitä, kuka hänelle näyttää vahvemmalta – Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi – vastasi Paulo Dybala, joka on yksi harvoista onnekkaista ihmisistä, jotka uransa aikana pystyivät pelaamaan olkapäätä molemmat modernin” titaanin ”kanssa. Tboli kieli.

Huolimatta siitä, että ammatillisella tasolla Messi ja Ronaldo ovat pelanneet yli puolitoista vuosikymmentä, laskemme vain 12 pelaajaa, jotka voivat urheilla esityksiä samassa joukkueessa argentiinalaisten ja portugalilaisten kanssa. Monin tavoin niin pieni pelaajamäärä johtuu siitä, että Ronaldo pelasi vain neljässä seurueessa (Sporting, Manchester United, Real Madrid ja Juventus) ja Messi teki kaiken yhdessä (Barcelona). Mutta on myös joukkueita! Heidän ansiosta luettelomme ei näytä niin niukalta.