Ottelussa Krasnodarin kanssa portugalilaiset

Suurimmassa osassa kansallisten mestaruuskilpailujensa taisteluita sekä Krasnodar että Porto hallitsevat yleensä kenttää, mieluummin ottaen pallon hallussaan ja tekemällä suuren määrän siirtymiä. “Lohikäärmeet” kuitenkin pystyivät ylittämään vastustajansa siirtymien määrän ottelua kohti ottelussa viimeisessä Mestarien liigan tasapelissä, jossa he varmasti jättivät ryhmän ensin (muistakaa, Porto esiintyi kvartetissa Moskovan Lokomotivin, Schalken ja Galatasarayn kanssa “), Meni myöhemmin” Romaan “1/8-finaaliin ja vain puolivälierissä hävisi tulevalle pokaalinhaltijalle” Liverpoolille “. Joten viimeisessä Mestarien liigan “Porto” suoritti 428 apua peliä kohden 82,4%: n tarkkuudella, joten vastustaja antoi 368 siirtoa tarkkuudella 79,4%.

Ottelussa Krasnodarin kanssa portugalilaiset eivät pystyneet saavuttamaan viimeisen kauden keskiarvoa siirroissa, koska venäläiset estävät melko aktiivisesti vastustajaa ottamasta palloa ja toimimasta sen kanssa. Seurauksena oli, että Porton tilastotiedot laskivat 403 siirtoa 85% tarkkuudella. Mutta Krasnodar itse ei voinut lähestyä “lohikäärmeiden” kilpailijoiden keskimääräistä läpäisyastetta viimeisimmässä Mestarien liigassa. Venäjän joukkueella on vain 349 apua, ja niiden tarkkuus osoittautui katastrofaalisesti pieneksi – 76,5%. ”Bulls” oli erityisen tehoton suorittaessaan pitkiä siirtymiä (vain 46% tarkkuudesta verrattuna vastustajan 61%: iin), vaarallisia siirtymiä (20% vastaan ​​50%) ja yleisiä eteenpäin siirtymiä (63% vastaan ​​78%).

Mielenkiintoista on, että Krasnodarin ”pelin painopiste” siirrettiin vasemmalle sivulle, jossa Ramirezin, Namlin ja Cabellan henkilöiden kolmio oli aktiivisesti vuorovaikutuksessa keskenään. Mutta “Portossa” pääpeli läpi kulki keskeltä kenttää, ja Telles aktiivinen yhteys, joka pelaa vasemmalla, siihen. Lisäksi vieraat houkuttelivat usein maalivahdinsa Marchesinin palloon. Kaikki tämä antoi Portille mahdollisuuden toimia laajemmin ja monipuolisemmin ja sen seurauksena luoda vakavia uhkia vastustajalle.