Papa Carlo ja kuuden pisteen luettelo

Carlo Ancelottilla on edessään kuusi kuukautta rentoutuakseen ja tutustuakseen tulevaisuuden joukkueeseensa. Juri Usynin yksilöi kuusi avainkohtaa, joiden jälkeen italia menestyy.

Viime päivinä on viimeinkin tullut selväksi yksi viime aikojen kestävimmistä kysymyksistä maailman jalkapalloissa – pysyykö Pep Guardiola Bayern Münchenissä? Müchenit ovat löytäneet häntä yllättävän nopeasti korvaavan. Kyllä, selvää heti, että kapteenin vaihdosta huolimatta saksalainen alus on edelleen merien ja valtamerten ukkosmyrsky. Korostamme tärkeimmät kohdat, joiden jälkeen “Papa Carlo” kaiken pitäisi toimia.

Keskity Mestarien liigaan

Tämän turnauksen tuloksena arvioidaan italialaisten työtä. Hänen käytettävissään olevien pelaajien laatu on niin korkea, että heistä tulee Saksan mestarit ehdottomasti minkä tahansa valmentajan kanssa. Ero luokassa kilpailijoihin nähden on erittäin suuri, ja joukkue voi pelata Bundesligassa, kuten sanotaan, autopilotilla.

Uskon, että vaikka yllättävää tapahtuisi ja Bayern antaisi tietä hopea salaattikulholle, Carlo anteeksi, jos hän uhraa kotimaan mestaruutensa Euroopan valtaistuimen taistelun hyväksi. Münchenin joukkueen pyhä graali on korvakorva, ja Ancelotti on ylivoimaisesti menestyvin asiantuntija sen saamisessa: kaksi voittoa Milanon ja toinen Real Madridin kanssa sanovat paljon. Älä myöskään unohda, että hän pelasi puolifinaalissa Guardiolan, jonka asemaan hän tulee, kokonaispistemäärä 5: 0 kuninkaallisen klubin “Desima” -kampanjassa.

Jätä merkki Baijeriin

Toisin kuin Pep, Carlo ei ole tottunut käyttämään seurakuntia alkuperäisen asemansa ulkopuolella tai sekoittamaan loputtomasti sävellystä ja muuttamaan kaavaa. Hänen suosikki 4-2-3-1 -järjestelmänsä soveltuu periaatteessa Saksan superkerhon nykyiseen kokoonpanoon. Totta, Gonzalo Higuainin oston ja Robert Lewandowskin säilyttämisen yhteydessä se on muutettava, mutta tämä ei ole ongelma: Real Madridissa Cristiano Ronaldon, Karim Benzeman ja Gareth Balen läsnäolo sai Ancelottin myös luopumaan tavanomaisesta järjestelystä sopivamman 4-3-3 puolesta. Ja se toi voiton Mestarien liigan.