Pyron t-paidat ovat nyt liigassa neljänneksi myydyimmät

Liiga itse odottaa ansaitsevansa myös Pirlo-kynnyksellä. MLS: n päällikkö ja NFL: n entinen varapuheenjohtaja Don Garber uskoo, että Beckhamin ainoa siirto oli vaikutusvaltaisempi kuin italian saapuminen.
″ … ”Valtava määrä jalkapallosta kaukana olevia ihmisiä kirjoitti minulle viestejä, kuten” Voi luoja, minun on mentävä seuraavaan New Yorkin otteluun ”, Garber sanoo. … ″

Pyron t-paidat ovat nyt liigassa neljänneksi myydyimmät, mikä antaa mahdollisuuden tuottoa klubin valtavista sijoituksista: Andrea saa 2,3 miljoonaa dollaria vuodessa. Tämä on 46-kertainen vähiten palkattujen liigapelaajien palkkaan, joista osa ei ole vain jalkapalloilijoita.

Mitä Pirloon tulee, hän on “palkkasoturiksi sopiva” enemmän huolissaan itsestään. Leikkiessä Yhdysvalloissa kahdeksan kuukautta, hän tilaa edelleen vaatteita Italiasta. Hän lukee amerikkalaisen jalkapallon säännöt, joita hän alkoi seurata jatkuvasti. Kun opit englantia, seuraava tavoite on mennä Broadwaylle. New Yorkin kanssa tehtävä sopimus päättyy alle kahdessa vuodessa. Ja mitä sitten?

“” En sulje pois mahdollisuutta jäädä tänne “, italialainen sanoo hymyillen. “Se saattaa olla mielenkiintoista.”
Tyhjä Arsenal! Miksi Wengerin on aika miettiä toista työtä
Valmennushenkilökunnan valuutta ei voida välttää, mutta ranskalaisen ei tarvitse jättää Lontoota ollenkaan.

Kukaan ei työskennellyt pidempään ja voitti enemmän Arsenalilla kuin Arsene Wenger. Kuusi kuukautta myöhemmin hän juhlii 20 klubissa vietettyä vuotta. Mutta pitäisikö hänen jatkaa aseiden kouluttamista?
Vastaus tähän kysymykseen riippuu suuresti siitä, voiko Arsenal voittaa Premier League -sarjan tällä kaudella. Viimeisimmät tulokset valitettavasti saavat meidät epäilemään tätä, ja on mahdollista, että lontoolaisten johto etsii jo korvaamista kokeneelle Wengerille.

Wenger ei kuitenkaan välttämättä poistu joukkueesta. Olisi paljon loogisempaa hyväksyä jalkapallon johtajan rooli – kukaan ei tunne klubia kuin hän.
Aina on niitä, jotka haluavat ranskalaisen menevän minnekään. Harvat kiistävät sen, että Wenger on yksi historian parhaiten ansaittuja valmentajia, mutta joskus muutokset ovat tarpeen.