Curry loi 53 pistettä, ja otsikko puolustava mestarit ovat edelleen voitettu NBA

Curry ärsyttää Pelicans toisen kerran tällä kaudella, viikko sitten aukkoon kaksintaistelu kaudella hän teki vuonna neljäsosa ja yhteensä kaksikymmentäneljä pistettä ne sijoitettiin 40. Tällä kertaa rikkoi tiukka peli kolmannella neljänneksellä 28 pistettä, joten tämä dvanáctiminutovce itse outshot joukkue Pelicans, joka antoi 26 pistettä. Suurin osa viimeisen neljänneksen voisi istua penkillä ja hänen henkilökohtainen ennätys 54 pistettä jäi unbowed.

“Kaikki puhuvat.Itse back’m vihainen jostain typerä laukausta, mutta kun se on olemassa ja putoaa “, hän hymyili pelin jälkeen Curry. “Olen aina ollut itsevarma ja nyt alussa kauden tunnen suurta ja se on tietenkin nähdä.”

Draymond Green sijoitettiin 21 pistettä ja Klay Thompson lisättiin 19 Warriors, jotka ovat myös jälkeen kolmas ottelu ilman tappiota. Vammat vaivannut joukkue Pelicans kiinnitti perinteisesti Anthony Davis 26 pistettä ja 15 levypalloa, mutta New Orleans on alle uusi valmentaja Alvin Gentry edelleen ilman voiton.

Erinomainen alku kauden vahvistettiin Blake Griffin Los Angeles Clippers, joka hän teki 37 pistettä, yhdeksän levypalloa ja kuusi avustaa ja auttoi voittamaan 114 109 yli Sacramento.Deandre Jordan laskeutui 18 palloja ja hän on vain 31 levypalloa Clippers seuran ennätys, joka pitää Elton Brand. Clippers ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007, voitti ensimmäisen kolme ottelua kauden.

Rajon Rondo johti Kings 21 pistettä ja Rudy Gay lisätään 20 niistä, mutta Sacramento puuttui lopussa leikkikentän DaMarcus Cousins. Hän oli vain viisitoista minuutin päässä kipeä kantapää. Kings meni kuusi minuuttia ennen loppua, kun yhdeksän pistettä peräkkäin johtaa, mutta sillä hetkellä hän heräsi Griffin ja rikkoi ottelun hyväksi Clippers.

“On tärkeää aloittaa hyvin kauden arvopaperit voittaa yli vahvoja vastustajia.Viime vuonna pudotuspeleissä olemme jääneet voittaa Toiseksi paremmin käyttöön tänä vuonna, mitä haluamme tehdä kaiken “, sanoi Griffin.

Kolmekymmentäseitsemän olevia nähtiin myös Carmelo Anthony New Yorkissa ja auttoi Knicks voittaa 117: 110 yli Washington. “Olen vihdoin tuntui hyvältä. En ole pelannut sitten helmikuun, joten ota sitä vielä “, sanoi Anthony, joka kaksi ensimmäistä peliä kauden ammunta todella huono. Tällä kertaa hän sai rytmiin Jo kahden ensimmäisen epätarkkoja ohjuksia kääntyi kahdeksan muun tutkimuksissa joista neljä kolmosta.