Absalon voitti polkupyöräilyn neljännen voiton, Kulhavý ei

Jolanda Neff, Sveitsin uusi Euroopan mestari, on tullut Sveitsi. Ainoa tshekki ottelussa Jitka Škarnitzlová tuli 25. sijalle. Vuonna miesten kilpailussa 23 vuoteen päättyi Jan Vastl alapuolella palkintokorokkeelle.

Absalon-vuotias, joka on yksi suurimmista luvut historian urheilu, aallotettu vettä edessä kilpailussa alusta. Hän oli poissa tanssissa Fabian Gigerin ja saksalaisen Manuel Fumicin kanssa, joka erotettiin pian alkamisen jälkeen. Jo ennen keskellä rodun, mutta kesti vain kohtalon omiin käsiinsä ja ajoi kaikki.

viimeistely mukana tuli johtoon 34 sekunnin hopea Sveitsin Lukas Fluckiger kolmannen FUMICA saapui vielä 16 sekuntia.UCI-luokan nykymaailmassa, Absalon on saanut kultaisen hattrickin kolmena peräkkäisenä vuotena. Ensimmäisen kerran Lamossiin vuonna 2006 kirjattiin toinen voitto Bernissä vuonna 2013 ja viime vuonna Sankt Wendelissä Saksassa. Viisinkertainen maailmanmestari pystyi vuonna 2004 (Ateena) ja 2008 (Peking) myös voittaa olympialaisissa.

Hänen seuraajansa päällä vaiheessa olympialaisten palkintokorokkeelle Kulhavý rotu tuli ulos. Käynnistyskierroksen jälkeen Euroopan mestari vuosina 2010 ja 2011 oli viides ja ensimmäisen kierroksen jälkeen seitsemäntenä sijalla, mutta luopui seuraavalla kierroksella. Niin teki Jan Nesvadba. Kun Škarnitzl Tomas Paprstko saavutti 54 maalia.paikka.

“tulokset, se on tietysti pettymys, mutta kun otetaan huomioon se, miltä minusta tuntui täällä, varsinkin keskiviikkona ja torstaina, kun olin täysin vyčichlej, se ei ole niin paha. Eilen se oli parempi, mutta tänään puuttui liikkua, ehkä väsymystä. Se oli erittäin kova kilpailu, vakava korkeus, oikea Biko maistraatti “, hän kertoi mtbs.cz Škarnitzl palvelimelle.

Myös naisilla onnistuneen korkein urheilijan UCI rankingissa. Neff hallitsi radalla oikealta, ja johto kasvoi.Tavoitteena oli lopulta kotimaan maajoukkue Eva Lechner hyvästä 46 sekuntia, vielä 17 sekuntia Back päättyi pronssi Blaza Klemenčičová Sloveniasta.

Only kaksikymmentäkaksi Neff, joka on myös kärjessä tämän vuoden MM-sarjassa, vahvisti rooliaan tärkein rotu suosikki, ja seurasi voiton viime vuoden MM-kisoissa Hafjell, Norja, jossa hän ajoi kultaa sen luokan 23 vuotta.

Tsekin bikerkám epäonnistui. Škarnitzlová oli tavoite voittaja pulaa yli kymmenen minuuttia Tereza Huříková ei maaliin. Hän lopetti hänet lähes heti alussa, koska hän rikkoi ketjun. “Se tapahtui aivan ensimmäisessä vaiheessa.Hetken ihmettelin, jos se ei mennä varikolle, mutta se ei todellakaan mitään järkeä “, selitti palvelin mtbs.cz epäonninen hetki Huříková.

yhdeksäntoista huomattavasti erotettu pronssi neljänneksi lähes puoli minuuttia.Espanjan Pablo Rodríguezista tuli uusi mantereen mestari. “Halusin mitalin sain sen, mutta minulla oli tänään ole paras jalat, koska tällä viikolla olen täällä kouluttaa ja viritetty sitä enemmän ensi viikolla maailmancupissa”, sanoi Vastl.

Nyt johtaja Rodríguez hän yritti pysyä. “Ensimmäisellä kierroksella, ajattelin että voisin espanjalainen pitää, mutta hän ajoi huimaa vauhtia, joten olen toisella kierroksella oli hänelle erottuvat, koska hänen vauhti ei lopettaa lainkaan”, myönsi Vastl.

Ennen tätä hän lopulta sai hopea Grant Fergusonin ja Jens Schuermmans belgialaisen kiivetä viimeisellä kierroksella. “En ollut oikeassa noilla kukkuloilla, he olivat niin väkeviä, menetin heidät. Olen pahoillani, että Jens on ajautunut minuun.Mutta minun täytyy olla tyytyväinen neljänteen paikkaan Euroopan suurista “, kehui Vastl.

Tsekin lahjakkuus, joka viime lokakuussa allekirjoitettu kahdeksi vuodeksi johtava italialainen vakaa Bianchi i.idro Drain, toistuva tulos ratsastajat luokka Hafjell. Vuodesta Dolomiittien, mutta ei jätä tyhjin käsin, sillä torstaina vaikuttanut saada pronssia rele kilpailussa.