Haluan olla viimeinen! Mikä oli Tour punaisten valojen hehkuessa

Lantern rouge.

Tai punainen lantern.

Termi tulee maailman rautateiden menneen kun vahtimestarit edelleen ripustaa viimeisenä rautatie kouluttamiseksi punaiset lyhdyt, joka sitten lähettäjä osoitti, että junan lähtöä ja vapauttaa college.

Tour de France myöhemmin otti tämän nimityksen ja määräsi sen miehille, joille viimeinen jako oli järjestyksessä. Ja nämä kuljettajat ovat niin suosittuja, että omistuksen kuvitteellinen lyhdyt taisteli kova taistelu.

Mutta vaikka tämä aika oli kulunut.

Sébastien Chavanel on FDJ joukkue, jossa menetys 04:56 tämän vuoden Tournament Scoreboardin viimeinen juoksija, vakuuttaa: “Olen ylpeä voidessani mennä Pariisiin.”

Lost voittajaan: 101 tuntia < h3>

ensimmäinen punainen lyhty Tour tuli Arsene Milocheau, pahin 21 ratsastajaa joka sijoittui neito Tour 1903. voitosta Garin se jäi 64 tuntia.

vuotta myöhemmin hän loi kirjaa Antoine Deflotriere , jota ei voida koskaan voittaa. Dojel-kierros, jossa voittaja menettää 101 tuntia ja viimeisen kerran viimeisen kerran 52 tuntia!Joissakin vaiheissa oli niin hidas, että vaikka ei mainita virallista tuloslistat koska ne painettiin ennen kuin he saapuivat.

Tämä ei tee, hän päätti kisan jälkeen ohjaaja Henri Desgrange ja alkaa vuonna 1905 käyttöön sääntö timeout jonka jälkeen ratsastajat hylättiin.

Famous ajan lanterne Rouge on tapahtunut sen jälkeen ensimmäisen maailmansodan. Ranskassa, uupunut vuotta sodan kärsimystä, hän tuli symboli omistaja miehet, jotka kärsivät eniten, mutta taistelevat edelleen.Fanit rakastivat nämä “viimeinen elossa” polkee reunalla romahtaa pyörillä yhdellä kiinteitä pyydyksiä kiertueella, joka oli mitattu yli 5000 kilometriä.

Tällainen Darling väkijoukkoja tuli Jules Nempon, lempinimeltään Rooman viimeinen, joka sijoittui vuonna 1919 ainoana perhe amatööri tai Daniel Masson, kahdesti omistaja punaiset lyhdyt 1922 ja 1923rd

Hänen löysivät pian rinnastukset lanterne Rouge myös Giro d’Italian maglia nera, musta trikoot, jossa järjestäjät viimeisen pyöräilijän pukeutunut järjestyksessä. Ja 40-luvun loppupuolella.vuotta, taistella maglia NERA Italiassa niin “katkera”, joka Sante Carollo ja Louis Malabrocca keskenään piilossa baareissa ja ladot pitkin radan menettää enemmän aikaa kuin muut.

on Tour muuttuu sirkus!

Renaissance lanterne rouge Tour tapahtui 70-luvun lopussa. Vuonna 1979 tuli ensimmäisen kerran vuonna Tour jäsenenä pieni ryhmä Belgian ja Itävallan Gerhard DAF Schönbacher, päättänyt antaa hänen paras. Ma 10.Kuitenkin sponsorit valittivat, että joukkue oli vähemmän näkyvissä.

Tietty toimittaja läsnä hätäkokouksen vuoksi ehdotetaan, onko jokin ratsastajat pyrkii lanterne rouge, joiden omistaja aiemmin saaneet mediajulkisuuden ja siten enemmän sopimuksia kriteerejä kuin ratsastajille joka sijoittui jopa vain muutaman asteen edellä.

“Sen pitäisi olla pyöräilijä, joka haluaa puhua hyvin ja tietää useita kieliä”, hän sanoi. Hauska kaveri Schönbacher oli ainoa joukkue, joka ei tullut Belgiasta tai Hollannista ja käsitellään enemmän puheita. He kaikki katselivat häntä.

“En halua olla viimeinen”, hän sanoi. Turhaan. He vakuuttivat hänet, joten hän alkoi taistella lyhtyjuoppaa vastaan.Joka oli myös matemaattinen haaste, koska jatkuva laskelmista sopimaan määräajassa, he olivat aikakaudella vapaan radiot monimutkainen. Schönbacherovi sitten välittää tietoa hänen tappionsa ja toimittajien itsensä.

Neljä vaihetta ennen Tour pidettiin ratkaiseva aika-ajossa. Schönbacher oli edellä viime minuutille Tesnierem Philippe, omistajan punaiset lyhdyt viime vuonna.

Tesnier käynnistyi hänen jälkeensä, yrittäen vieläkin hitaampaa Time Trial, mutta virhearvio, ei noudata raja, ja hylätään häntä. Schönbacher vakuutettu sijainti.

Pariisissa hänen Pyörän 100 metriä ennen maalia ja tuli jalka.

“Miksi teet näin?” He kysyivät häneltä.

“Ratsas koko Ranskassa.Joten haluan nauttia viimeinen 100 metriä Tour “, hän sanoi.

Tour johtajat, vanhanaikainen Jacques Goddet ja hänen apulaisensa Felix Levitanin oli närkästynyt: Se muuttaa meidän Tour sirkukseen! Kun hän palasi seuraavana vuonna Schönbacher paras uusi joukkue-Marc Carlos VRD-ja hän halusi yrittää uudelleen, ja julisti uuden säännön: 14th vaiheessa, viimeinen ratsastaja luokitusta aina mahdotonta.

Itävaltalainen otti sen haasteena ja viimeisen miehen “työskenteli” Pariisissa. Hänen epäonnekseen juhlapäivällisillä jälkeen Tour olet humalassa joukkueen sponsoriksi inhoa ​​yli tällaisen rikoksen: “Olemmeko huonoa julkisuutta!Saat potkut! ”

Patrick Lefevere entinen urheilu johtaja joukkue meni seuraavana aamuna Schönbacherem ja kertoi hänelle:” Pyydä anteeksi hänet muuttamaan mielensä. “Mutta hän oli hänen ylpeytensä. Hän kieltäytyi.

Kun vuonna 1981 tuli Tour jälleen toisen joukkueen ja tehnyt jopa hänen mieleensä: Hän ei pelle, tällä kertaa haluan voittaa viimeinen vaihe! Mutta vaikka hän oli vankka sprinteri, hän lopetti kaksikymmentäyhdeksän. Hän lopetti uransa ja alkoi kilpailla autoissa.Loi myös Guinnessin ennätysten kirjaan: mies, joka kärsi kantaa sukset katolle liikkuvasta autosta huippunopeudella – 220 kilometriä tunnissa.

kolme kertaa hän oli takaapäin Armstrong

ainutlaatuinen lanterne rouge omistaja oli ranskalainen Jack Durand, kun vuonna 1999 myönnettiin nejbojovnějšího ratsastajat (intensiivisiä ponnisteluja releases), mutta se oli myös viimeinen yleisessä luokitukseen. “Pahinta on menettää, vaikka yrität voittaa”, hän sanoi.

kolme kertaa, päinvastoin voisivat omia vain punainen lyhty Belgian Wim ennusti jääneisiin vuodesta 2006 aloitti aikakauden.Pyöräilijä Lotto joukkue Tour auttoi Cadel Evans, taistelevat otsikko, mutta hän etsi voittokulkua vastakkaisen pään tilauksen.

“Punainen lyhty, se ei kykene sinun täytyy kilpailla. Hän löytää sinut itse “, hän sanoi. Se ei ollut aivan totta. Vuoteen 2006 asti hän oli tuntematon pyöräilijä. “Sitten sanoin, aion kun ensimmäinen belgialainen De Clercq, joka sijoittui viimeiseksi Tour”, hän sanoi. “Jälkeen 3600 kilometriä, onnistuin tekemään sen. Olin noin 16 sekuntia viimeisen. ”

aikana kymmenen vuotta profipelotonu hän ei voittaa kilpailun, mutta hän piti huolta ohvězdy: van Petegema, Devolder, Evans. Bidon ajoi heidät, suojeli heitä tuulelta antoi heille kierroksen kun pystyssä.

“Kesti paljon energiaa, mutta se oli työni”, hän sanoi. “Viimeinen paikka ei häiritse minua.Viimeisten kolmen kierroksen päättyminen Tourissa on melkein kunnia, eikö olekin? Armstrongilla on seitsemän peliä, ja minulla on tämä ensimmäinen palkinto. “Hän täytti 36-vuotiaana uransa ja liittyi myöhemmin VIP Tour Lotto -vieraisiin. Mutta vasta, kunnes hänet syytettiin jakelusta doping kuljettajia samaan aikaan, Australian TB-500. Hän puolusti itseään tilaamasta häntä itselleen. “Olen vanha ja väsynyt, minä tarvitsen häntä.”

lyhty? Se on huono minun egoilleni.

“Minä estä sinua päättymään tässä asennossa!” Marc Madiot, johtaja FdJ, Anthony Rouxista, kun hän oli tilapäisesti viimeisellä sijalla Tourin 2010 aikana.Samoin Yvon Sanquer, johtaja Cofidis, hän sanoi: “20 vuotta sitten sinulle sijainnin varmistaa suosio ja sopimuksen kriteerit. Mutta tänään ratsastajat niitä enää. ”

Huomio lanterne rouge nousi edelleen viime vuonna, Ji Cheng Team Giant, ensimmäinen kiinalainen Peloton Tour. Sisustussuunnittelija ja poika entinen urheilija alkoi ajaa polkupyörällä kouluttaja vain siksi käynnissä Charpin oli aivan liian kylmä. Hän tuli kunnon dráhařem, ja kun vakaa Shimano (myöhemmin Giant Shimano) etsi joku, joka voi vetää tempon ja hävitä roiskeet, meni läpi valintaprosessin.

“Olen ylpeä lempinimi Killer vuodot että olen ansainnut.” hän sanoi viime vuonna.Hän on aina käyttänyt itseään tässä toiminnassa, kun hän vähitellen laskeutui järjestyksen pohjaan. “Mutta minä olen viimeinen niistä, jotka ovat vielä menossa, eikö olekin? Katsokaa kuinka moni on joutunut eroamaan, “muistutti.

On Tour 2014, hän jopa onnistui kahtena peräkkäisenä päivänä murtautua arviointilomakkeen L’Equipe, jonka toimittajat valitsevat persoonallisuutta yksilön vaiheet ja palkitaan niitä pisteitä. Ensin vaiheen jälkeen St. Etienne hän pyörähti jälleen kärjessä murhaava vauhtia, ansaitsi 10 pistettä 10. Mutta päivää myöhemmin, ensimmäisen Alppien vaiheessa joitakin liioittelua sai 0 pistettä. Selitystä? “Tämä ei ole taistelu lanterne rouge. “Cheng soi,” hän kirjoitti.Hän oli ensimmäinen kiinalainen kiertue, ei ainoastaan ​​mennä vaan myös loppuun – ja ylhäältä lanterne rouge. Fall aikana ratsian noppaa Champs Elysées ikään kuin viimeinen vaihe tässä asennossa vielä vahvistanut.

Vaikka Ji Cheng on aika kaikki hymyilevät, sairaita Sam Bennett joukkueelta Bora, joka oli vuosi ennen Alpeille viimeiseen mieheen Peloton päälle hän ei ollut ylpeä hänen asemastaan. “Se on huono minun ego”, sanoi 24-vuotias irlantilainen pikajuoksija ja toimittajia siitä lanterne rouge kieltäytyi viihdyttää.

Manager Ralph Denk pahoitteli: “Se on hänen ensimmäinen Grand Tour.Voimakkaasti sietää sitä aiemmin. ”

Kun Bennett tauti on heikentynyt niin paljon, että hän joutui luopumaan, siirsi lanterne rouge lavalla Pra-Loup Sébastien Chavanel Sylvain tunnetumpi nuorempi veli.

“Olen nyt lanterne rouge? Se on hauskaa “, sanoi Sprinter Demerin avustaja, jonka kanssa hän usein siirtää ryhmää.

Mutta hän taisteli välittömästi: “Mutta nyt, taistelemaan punaisen lyhdyn puolesta? Ehdottomasti ei! Mitä mieltä olet minusta? ”

Lucerna, kerran niin kuuluisa, hän lopetti hänen valonsa houkuttelevat pyöräilijät.