Gary Cahill rauhassa tuskallisten Englannin muistojen kanssa Belgiaa vastaan

Belgian vierailu Wembleyyn tuolloin oli Englannin viimeinen lämmittelypeli Euro 2012: lle, ja kuten Cahill muistutti, pelaajilla oli jo tapaukset pakattu lentokoneen odottaessa kiitotiellä.

Kuusi Vuotta myöhemmin Cahillille voitaisiin antaa anteeksi, jos hän pitäisi kaunaa.Roy Hodgson oli raivoissaan Mertensin kanssa – ”valitettava on liian kiltti sana; En ollut tyytyväinen siihen “, silloinen Englannin päällikkö sanoi – ja toinen joukkueen puolustajista Joleon Lescott kuvaili sitä” holtittomammaksi ja vaarallisemmaksi kuin Sportingbet useimmat kaksijalkaiset puutteet “. keltainen kortti.

Kukaan ei kuitenkaan saa ajatella, että huonosta verestä löytyy, kun molemmat joukkueet uudistavat tuttavuuksiaan Kaliningradissa torstaina. “Ollakseni rehellinen, se on mukava tarina”, Cahill selittää. ”Näin hänet lomalla aiemmin tänä vuonna ja hän tuli puhumaan minulle. Olimme ravintolassa, ja hän otti aikaa tullakseen tullakseen pyytämään anteeksi, mikä minun mielestäni tarkoittaa, että se on kuollut ja haudattu.

“Kunnioitin häntä todella paljon helvettiä tämän tekemisestä.Hänen ei tarvinnut tehdä jotain – hän ei tiennyt minua ja en tiennyt edes, että hän oli siellä, ollakseni rehellinen. Mutta hän tuli anteeksi vuosia myöten.

”Tällä vammalla oli suuria seurauksia. Olin käytännössä lentokoneessa ja se oli minulle valtava aika. Minusta tuntui, että minulla oli edellytykset aloittaa kyseinen turnaus – iässäni, missä muodossa olin – joten se oli valtava isku ja kesti jonkin aikaa päästä yli.

Samanaikaisesti haluan nähdä hyviä ihmisissä, ja en usko, että hän olisi koskaan tehnyt sitä näistä syistä. Se oli vain yksi niistä asioista: kummajainen tilanne. Lyön Joe, joka oli luultavasti huonoin henkilö osumassa koko joukkueessa, koska hänen Sportingbet hartiansa ovat sellaiset [ojentaa kätensä]. Ja se oli se.Hän ei pakottanut minua ajattelemaan: ‘Aion työntää häntä ja rikkoa hänen leuansa.’ En tiedä häntä Adamista, mutta kaveri on selvästi kunnollinen kaveri.Me kättelimme käsiäni ja minulla ei ole mitään surua. ”Englannin fanit voisivat hyödyntää viisumin aukkoa matkustaakseen Kaliningradiin ilman lippuja. Lue lisää

Tämän tarinan alaviite on, että Cahill lomasi Dubaissa tuolloin päästäkseen yli. Tosiasiassa hän ei ollut päässyt Gareth Southgate -joukkueelle ystävyysotteluissa Alankomaita ja Italiaa vastaan ​​maaliskuussa.

Cahill, Englannin kokenein pelaaja, jolla on 60 lippalakia, pakotti paluunsa takaisin löytäessään muodonsa kohti kauden loppu, mutta hänen on täytynyt olla toistaiseksi kärsivällinen tässä turnauksessa, koska hän on yksi vain neljästä Southgate-joukkueen ulkonapelaajasta, jotta hän ei osallistu vielä minuuttiin.

Se muuttuu Belgiaa vastaan ​​kun Southgate aikoo tehdä merkittäviä muutoksia peliin, joka määrittelee kumman osapuolen tulee ryhmän G voittajaksi.Molemmat joukkueet ovat jo päteviä ja Cahill oli yksiselitteinen, kun häneltä kysyttiin, oliko Englannin leirillä Sportingbet live football betting puhuttu siitä, että mahdollisesti olisi parempi päästä sijoitukseksi.

“Ei, keskustelut ovat olleet voittaa peli ”, hän sanoi. “Se on totuus. Se on edelleen valtava vaihe, riippumatta siitä, mikä tilanne on ryhmässä. Kaikki katselevat, eikä ole kuin menisimme ystävälliselle tai esikauden kiertueelle, jossa voit puolittain ottaa jalan pois. Mene ja voita peli. Luo vauhtia, pidä se hyvä tunne jatkuvana. ”Kuivaa Mertens

Vaarana voi olla, että mahdollinen puolivälierä järjestetään Saksaa tai Brasiliaa vastaan, jos tulokset nousevat niin monen kuin ihmiset odottavat.Kuitenkin Cahill muistaa Englannin joutuneen samanlaiseen ansaan Euro 2016 -tapauksessa ennen Islannin tappioita. “Katselimme pelaamista Ranskassa heidän stadionillaan ja” se oli upea tilaisuus “, ja sitten se ei koskaan päässyt siihen. Voit näyttää liian kaukana linjasta. Viesti meille on valmistautua voittamaan pelin. ”

Cahill uskoo myös, että se on edelleen Englannin haastavin tehtävä toistaiseksi, vaikka paine on tietyssä määrin vapaa ja Belgia todennäköisesti jättää pois muun muassa hänen Chelsean joukkuetoverinsa Eden Hazardin, Romelu Lukakun ja Kevin De Bruynen.

”Molemmat joukkueet tekevät muutoksia – se on hyvin dokumentoitu – mutta kuka aikoo tulla Belgiaan? Mousa Dembélé puolestaan, joka on yksi Premier League -sarjan parhaimmista keskikenttäpelaajista.Paine on lieventynyt hiukan, mutta pelin koko tekee siitä silti suurimman testimme. ”