Kvitová-mestaruudesta ei voitettu mestaruuskilpailua. Trilleri kuoli Radwansaan

Polka valloitti kaksikymmentäkuusi suurin otsikko uransa, se Kvitova oli pettynyt. Mutta hän tiesi, että kokenut onnistuneen päivän – ja kauden päätteeksi voit silti kaunistella lopullisessa Fed Cup, joka tapahtuu alle kahdessa viikossa.

“Otan vähän ihme, että löysin itseni välierissä, saati Pelasin lopullista. Se ei toimi, mutta olen luultavasti lähteä onnellinen “Kvitova sanoi.

” finaaliin Mestarien on erinomainen tulos, mutta olen luultavasti muutamassa tunnissa, ehkä päiviä. Haluaisin lopettaa kauden eri tavalla.Uskon Fed Cup pehmustettu tyttöjä. ”

ensimmäiset hallitsi selvästi Polka

loppukilpailussa Singaporen Indoor Stadium täytetään lopuksi lähes katolle. Koti

Molemmat tennispelaajat tuli turnauksen jälkeen risainen menettelyn siteissä oikea reisi. Koti

tämä samankaltaisuus päättynyt. Katsojat katseli näyttely taitava puolalaisten, 33 minuuttia hallitsi ensimmäiset.

Kvitova kyennyt luomaan painetta huollon, aivan aukkoon gamma menettänyt hänet.Radwanska juoksi ja palasi lähes kaiken.

Ceska oli valitettavasti auttanut useita kaksinkertaisen vääränä, ylivalottuessa laukausta, kahdesti zasmečovala verkko.

Kun pisteet 1: 5 katsomoissa tanssivat iloisesti Puolan lippu. “Bravo, Agnieszka,” kutsuttu yksi kannattajat.

Kvitova putosi ja toi muistoja sensaatiomaisen käänne toisen sarjan vuonna välieriin vastaan ​​Sharapova.

Kun aalto raketti haastettu penkki valmentaja Kotyza, joka hän kehotti häntä:

“Sinun täytyy rauhoittua hieman. Et voi vain napata ensimmäinen pallo, kun ei ole syytä jalkasi. ”

” Jos ei ole mitään mahdollisuutta hyökätä, pidä vaihto. ”

” ole keksinyt shortsit, kopio. Pelaa sitä ja pitää se. “Kvitova valitti, ettei Radwanska antaisi hänelle lyhyempiä palloja.Ja se tuntuu hitaalta.

Valitettavasti ihmeellinen käänne ei tapahtunut. Polka joka tuskin pilata voittanut taistelun ensimmäinen osa 6: 2.

Kvitova nousi tunti

Radwanska voitti myös kovaa kahakka avaamisesta peli toisen sarjan, jossa hän Kvitova neuhájila antoa.

Polkkaa kasvoi 1: 3, tilastot luontevasti virheitä siirretään 26- 1 polvilumpio, joka ei edelleenkään voi dopachtit brejkbolu.

hitaampi pintaa ei “tappaa” pallo niin se tarvitsisi. Kilpaileva väsymättä värähtelevän jälkeen lähtötilanteesta oli omassa elementissään.

Vasta tunnin taistelujen vasenkätinen Fulnek hereillä ja löytää rytmi.Äkillinen aalto euforiaa hänen niin tyypillinen, hän ansaitsi ensimmäinen tilaisuus rikkoa Polčina palvelua 2: 3rd

Hän on puhdas peli ja samalla tavalla, sitten sai hänen ensimmäinen kytkentä – 4: 3. Tämä osoitti jälleen kerran, miten nopeasti muuttuva tilanne naisten tenniksen. Koti

Radwanska yrittivät tukahduttaa Czech kapinaan – 4: 4. Kvitova kuitenkin teroitettu palvelu, rento ja lopulta syrjäytti kilpailija olemisen.

Hyökkääjät ristiriidassa obranářkou saaneet yliotteen. Ja yhtäkkiä hän hallitsi. Sprinter Krakovasta nestíhala ja toisen sarjan menetetty.

Tsekin rajoittava vamma vasen jalka

Radwanski hän jätti hänen erehtymättömyytensä, ilmeisesti heikkenevän.Kvitova nyrkki ahtautui useammin, hänen silmänsä heijastelivat alkuperäistä epävarmuutta korvaavaa ratkaisua. Hän kasvoi ässät, polttamalla vaikka paluu 2 – 0.

Mutta peli kehittyy usein melko arvaamaton. Luultavasti vaikutuksen alaisena loukkaantunut vasen jalka, josta useita kertoja kiinni taas alkoi tehdä virheitä ja pisteet tyhjenee – 2: 1, 2: 2, 2: 3rd

Tässä kohdassa oli käyttää turnauksen ja koko pitkä kausi tietää enemmän Kvitova, joka tällä kertaa selvästi ontuu.

Adrenaliini mutta se karkasi. Kuten hänen valmentajansa. He hyppäsivät ulos niiden puheenjohtajat kun Kvitova Polka ryöstettiin hallinnon ja vastaavasti 3: 3. Koti

sitten kohtasi brejkbolu. Hän käänsi sen voiton perään. Seuraa täydellinen lupaus.Etu Kvitova. Mitä jos hän voisi tehdä sen?

Ei, ei ole aikaa helpotusta. Radwanska sekoittui 3: 4: een. Sitten avain hetkinä hän teki kaksi pistettä suoraan hallinto – 3: 5

Lopullisessa gamma tehty loppuun Kvitova 52. ja 53. luontevasti virhe. Viimeinen viljelijä poltti nauhalle.

Vahinko mestari itki. “Se on uskomatonta, kaksi viikkoa sitten en tiennyt edes tiedä, voinko saada tänne,” hän sanoi. “En ole kokenut sellaista tunnetta vielä. Mielestäni se on elämäni suurin päivä. “