Petra vs. Aga. Suuri tennispelisfinaali, joka melkein putosi ryhmästä

He tulevat kaupungeista keskellä Eurooppaa, jotka ovat vain 200 kilometriä (Fulnek, Krakova). Kvitova (25) on lähes vuosi nuorempi kuin Radwanska (26). Vaikka he ovat usein kilpailijoita, he ymmärrävät täydellisesti.

Vain ja he ovat juuri liittyneet viimeisiin viiteen mestariin. He osuvat kukin toisiinsa. Toistaiseksi kukin on voittanut kahdesti.Nyt se odottaa tärkein Mac.

“Olen edelleen shokissa, se on outo tunne”, sanoi Kvitova tiedotustilaisuudessa jälkeen lauantain voiton Venäjän Sharapova. “Perjantaina Olen täällä arvioi kausi päättyi, ja nyt olen finaalissa.”

“En todellakaan ole sanoja”, hän sanoi Radwanska jälkeen hukuttaa Espanjassa Muguruzaovou. “Ajattelin, että olin turnauksen päätyttyä.”

Ensimmäistä kertaa historiassa konfliktin tennispelaaja Trophy, jossa ryhmä kärsi kaksi tappioita. Kvitovan oli pelastettava ystävänsä Saffarin voitto saksalaiselle Kerberille. Radwanska oli kaksi palloa eliminoinnilta kun tie-break romanialaisten Halepovou menetti 1: 5.

Molemmat selvisivät kriittinen tilanne ja semifinaali yllätyksenä suosikki.Hän on nyt menossa Singaporeen yhdeksännessä keskinäisessä kaksintaistelussa (6-2 Kvit). Voittaja lähtee tropiikista 2,054 miljoonan dollarin palkkiolla ja ylivoimaisella 1 180 pisteen palkkaluokalla on viides, kun taas häviäjä loppuu 2015 kuudenneksi.

Kahden täysin erilaisen tyylin välillä on ristiriita. Rana Kvitova ylpeilee rohkealla voimalla. Radwansky Wizard luottaa liikkuvuuteensa, älykkyyttään ja kätevyyttään. Kun hän puhui taktiikoista, hän mainitsi kärsivällisyytensä. Tarkoitus ei ole torjua harvoin väärä virhe.Toisaalta, on aseita se voi tuhota tai palvelu ja murskaus puhaltaa lähtötasosta.

“Minulla on kaksi suunnitelmia, minun täytyy päästä mukaan”, hän sanoi. “Agun tekeminen olisi helpompaa, mutta en tiedä, toimiiko se. Maruška (Sharapova) voitti hänet niin paljon ryhmässä. Minun täytyy työntää paljon oikeuteen, joten hänellä ei ole paljon aikaa ja sekaisin netissä. No, jos se toimi, yritä asentaa kärsivällisyyttä tarvitset mutta joskus pippuri. ”

Siksi riippuu pääasiassa oikealla, jossa Kvitova marssia tuomioistuimelle. Ja sitten myös terveyteen molemmat kilpailijat, melko väsynyt kauden pitkä ja vaativa ohjelma Singaporessa.

“pakottaa meidät hieman laskevan.Olemme samanlaisia, mutta adrenaliini innostaa meitä “, sanoi Kvitova.

Radwanski oli lauantaina sinetöity olalla ja reiden siteissä.

“Joo, jalkani vetää minut, olen tehnyt paljon viime viikkoina”, hän sanoi. “Se häiritsee minua hieman, mutta en voi silti pelata kovaa, mikä on tärkeintä.”

kaksi naista Masters syntyi miltei arkun sisältä kerätä ohi henkistä ja fyysistä voimaa. Heidän odottamattomat finaalit Singaporen Indoor Arenaissa voivat alkaa.