Brnon koripalloilijat heittivät kolme vastaan ​​Ústía ja putosivat kuudennen kerran

Kolmen vuosineljänneksen jälkeen yhdeksän pisteen alijäämässä (54:63) he saivat kolmen pisteen eron viisi minuuttia ennen loppua, mutta Ústí nad Labem onnistui voittamaan heidät kahdella kolmella peräkkäin ja takaamaan heidän rauhansa lopussa. “Kolmen prosentin osuus on päättänyt”, Farský sanoi. ”Henkilökohtaisen puolustuksemme on oltava paljon parempi. Varsinkin kun yksi pelaaja tekee seitsemän meistä yhdellätoista yrityksellä ”, Chugaz osoitti sormellaan Devante Wallacen parhaan pelaajan kohdalla. Hänen tarkan kädestään Brnon ihmiset eivät löytäneet jarrua lauantai-iltana.En välitä siitä, että se on taulukon alareunassa, ennen kaikkea haluan työskennellä ihmisten kanssa, joilla on motivaatiota ja halua parantaa ”, hän sanoi.

Hän oli tyytyväinen siihen, että lauantain kohtaamisen epäsuotuisasta kehityksestä huolimatta joukkue ei luopunut. ”Olemme tehneet tappioita, mutta mitään ei voida tehdä. Olen ollut täällä kolme tai neljä päivää, pelaajien on saatava aikaa vastaanottaa uusia ohjeita, ja minun on myös otettava kuva siitä, missä meillä on heikkouksia ja mihin meidän on lisättävä ”, silmä kapeni.

Uudelleen ja uudelleen. Kuudennen kerran. Lisää tähän maanmiehen Loebin edellisen yhdeksän vuoden hallituskausi, jolloin ranskalainen Sébastien-dynastia on ollut rallissa vuodesta 2004 lähtien, 15 vuodenaikaa. Vastasyntyneistä vauvoista on sittemmin tullut Betclic teini-ikäisiä kansalaisen kanssa.

Jotain oli tällä kertaa erilaista. Se ei ole enää absoluuttinen hallitus, mutta Ogierin on kohdattava voimakas oppositio. Loppujen lopuksi, ensimmäistä kertaa vuoden 2003 jälkeen kolmella kuljettajalla oli mahdollisuus saada tittelin ennen loppukilpailua, ja jos katsot taaksepäin kaksi kuukautta myöhemmin, hänen “vaalien” asetukset näyttivät olevan huonoja.

Hän oli mestaruuden kolmas, hän menetti 23 pistettä belgialaiselle Neuvillalle ja toinen virolainen Tänak loisti enemmän. ”Kauan sitten ajattelimme, että voimme tuskin voittaa tänä vuonna, mutta emme peruuttaneet ja panneet kaiken siihen.Me todella tarttuimme siihen viimeisessä rallissa ja melkein viimeisessä vaiheessa, joten se on tällä hetkellä erittäin tunnepitoinen ”, sanoi Ogier. mikä riitti. Ja jälleen hänen ratsastusvoimansa tuli ilmeiseksi.

Se muistuttaa monella tavalla Loebia, joten hän osaa analysoida kilpailut täydellisesti. Hän tietää milloin mennä reunalle. Hän tietää, milloin päinvastoin pitää kiinni vakiintuneesta taktiikasta johtaessaan improvisaatiota odottamattomissa olosuhteissa. Vuotta mestaruuskilpailussa osoittavat itseluottamusta, joka saattaa säteillä paremmuutta, mutta Australiassa nyt järjestetyssä Grand Finale -sarjassa hänellä oli hermoja kuin rautaa.

Ja jotain muuta. ”Hänen kommenttinsa autosta ovat paljon tarkempia kuin olen tottunut muihin lentäjiin. Hän tietää mitä haluaa.Yaris oli monissa kilpailuissa nopein kaikista, ja ellei se olisi teknisissä vaikeuksissa, Tänak voisi juhlia – More.

Hyundai on myös siirtynyt merkittävästi. Ja Australiassa olet jo kuullut molemmilta ratsastajilta, että he ovat vahvempia ja nälkäisempiä uuden kauden alussa. Kahdeksan vuoden kuluttua hän palaa Citroëniin, missä hän liittyi WRC: hen. Hän oli – paitsi Loebin sensaatiomainen voitto Espanjassa (ranskalainen osallistui kolmeen tapahtumaan) – mestaruuden heikoin joukkue.

Autonvalmistaja panosti voimakkaasti C3-kilpailumallin kehittämiseen.Jo tänä vuonna hän kaipasi yhtä nimikkeistä ja Loeb vahvisti, että autolla oli potentiaalinen voitto.

Joten avainkysymys on, onko merkki menettänyt tänä vuonna kuljettajan virheen, mihin Ogierin sitoutuminen vastaa ensi vuonna. Muutosta houkutteli hänet myös visio nimikkeestä kolmannessa merkissä, mikä historiassa todisti vain Juha Kankkunen (Peugeot, Lancia, Toyota).

Ja jos hän todella lisäisi seitsemännen voiton, hän olisi Loebin ulottuvilla. Se myös motivoi. Ehkä vastasyntyneistä tulee aikuisia Rallye Sébastien -säännön aikana.

More info: https://sos-apostas.com