”En ole ketään pelottanut”, sanoo Englannin Ruben Loftus-Cheek

Venäjän ajatuksia on pitänyt olla kaukana, kun hän kuunteli Roy Hodgsonia yrittäessään nostaa henkiä 5-0 Drubbingin jälkeen Manchester Cityssä syyskuussa tai kun hän aloitti tämän yksinäisen kuntoutuksen oikeinkirjoituksen tammikuussa. Hänen luonteensa osoittavat, että ensimmäisen kerran viime marraskuussa rajattu pelaaja, jolla oli käsky debyytti Saksaa vastaan, on palauttanut paikkansa Gareth Southgaten joukkueessa huomattavan potentiaalin takana ja kuusi silmiinpistävää esitystä viimeisten seitsemän viikon aikana term.I tekstiä Joe Hart jälkeen hän jäi pois World Cup joukkue – Jack Butland Lue lisää

“Olen valmis siihen,” hän sanoi World Cup. ”En ole kumartunut valtavan paineen alla. Tiedän, miten käsitellä sitä. Nuorena pelaajana, joka kasvaa ja pelaa Englannissa, käsittelet sitä sitten ja tottua siihen.Jatka vain suurempiin vaiheisiin ja siitä on tullut luonnollista minulle. Maailmanmestaruuskilpailussa leikkiminen herättää minut. ”Niin paljon paita, joka painaa raskaasti. – hänen viimeinen Chelseaan huhtikuussa 2016 Guus Hiddinkin alla – mutta on syntynyt haasteista, jotka hän on voittanut. Cobhamin akatemia oli pitänyt häntä julistepoikana, voimalaitoksena, joka liittyi kahdeksan vuoteen maailman kanssa jaloissaan. José Mourinholla hän oli kouluttanut enemmän säännöllisesti eläkeläisten kanssa 17. ”Olin kunnioituksessa”, hän muistutti ensimmäisistä harjoista ensimmäisen joukkueen kanssa. ”Muistan Didier Drogban olevan siellä ensimmäisessä istunnossani.

” Katselin häntä TV-pisteissä niin monta maalia ja siellä olin vielä niin nuori, että sain hermostuneen tunteen.Minua hämmästytti oli kaiken fyysisyys, mutta myös pelin nopeus. Pelin ymmärtäminen, tietäen seuraava kulku, oppositio…joka usein asettaa ylimmän tason toisistaan. Koulutus ensimmäisellä tiimillä, sinun on selvästikin koventunut fyysisyyden kautta, mutta ajattelunne nopeutuu – sen täytyy. Sinun täytyy tietää seuraava kulku ja mitä haluat tehdä. Minulla oli tapana pelata jokaista peliä jokaista peliä, mutta kun pääset tähän tasoon, askel on massiivinen. Edessänne on maailmanluokan pelaajia, ja riippumatta siitä, kuinka lahjakas olet, murtautuminen on vaikeaa.Olen parantunut paljon koulutuksen kanssa, koska valmentajat ja tilat ovat parhaita, joten kasvoin nuorisopelaajana akatemiassa. Mutta luulen, että kun pääsin tähän 17-18-vaiheeseen…ehkä ehkä nyt, ymmärrän pelin jälkeen pelin pelin edut. Ehkä olisin voinut mennä lainaa nopeammin. Tässä mielessä toivon, että olisin pelannut enemmän pelejä. ”Johdonmukainen, vakuuttava ja moderni: Gareth Southgate tarjoaa toivoa | Barney Ronay Lue lisää

Palatsissa hän kasvoi, etenkin lyömättömässä kauden lopussa. Vastustajat käänsivät hänet pois päältä, kun hän pyyhkäisi ylösalaisin, eikä kyennyt ryöstämään häntä pallosta. Hänen sekaansa petolliseen vauhtiin, pelottavaan voimaan ja vähäiseen taitoon kuului Hodgsonin julistavan häntä “ilman heikkouksia”.Viime viikon Leicesterin lopputuloksen rauhallisuus oli osoitus siitä, että hän voi tulla tavallisemmaksi maalintekijäksi. Hän teki vain kuusi korvaavaa esiintymää Antonio Conte -nimisessä voittajakampanjassa. “Mutta minun on oltava joukko voittajia, joten voisin analysoida ja nähdä ryhmän ja joukkueen dynamiikan”, hän sanoi. “Sitten olla palatsissa, joka kamppaili kauden alussa, ja katso, kuinka joukkuetoverini reagoivat, kun he eivät tehneet niin hyvin. Tulevaisuudessa tiedän, mitä tarvitsemme päästäkseni tällaisesta tilanteesta.

”En pelkää mitään kilpailua. Pelaaja tai joukkue ei pelkää minua. Tämä on jalkapallon kannalta välttämätöntä, jos haluat tehdä hyvin.Otan tämän ajattelutavan maailmanmestaruuskisoon. ”Hänen mahdollisuutensa on tullut, ja hän ei voi antaa tämän mahdollisuuden siirtää hänet.