Štochlin käsipalloretket: Berliini, Litovel, Plzeň ja jälleen Berliini

Muuten kaikki oli Štochlin veljien harteilla. ”Se oli uutta ja varmasti mielenkiintoista. Yritimme valmistaa valmistusta perusteellisesti ja tietenkin kuulimme Mikin kanssa kaikkea ”, Petr Štochl kertoi palattuaan Litovelista. Hän matkusti myös Bundesliga-otteluun Füchse Berlin, jossa kaksi maalivahtia loukkaantui selkänsä peittäessä kansallisen maalivahdin Silvio Heinevetterin. Menin siihen käytännössä ilman koulutusta. Berliinissä on paljon vammoja, ja heidän joukossaan on kaksi kolmesta maalivahdista ”, sanoo Petr Štochl toivoen tehtävänsä päättyneen.

Torstai kotitappio Melungenilla (24:26).Saksalainen klubi lensi viikonloppuna EHF Cupiin Aalborgissa, Tanskassa, ilman alkuperämaahansa Pilseniä ja hävisi 29:31. Štochl vain katseli peliä etänä Litovelista matkalla. “Mielestäni pojilla oli kunnollinen tulos”, hän kertoi eilen. Iltapäivällä häntä ohjasi nuorempi lahjakkuus Zruč nad Sázavoua vastaan.

Ja maanantaina hän istuu taas autossa ja suuntaa Berliiniin, missä hän harjoittaa maalivahtiharjoittelua kaksi päivää viikossa. Ilmeisesti hänellä ei ole houkutusta tavata pitkäaikaista kumppaniaan Filip Jichaa, joka on nyt avustajana Kielissä, jossa Berliini pelaa Bundesliigaa torstaina.

Mutta hän myöntää Berliinin valmentaja Velimir Petkovic voi olla eri mieltä. ”Mielestäni siellä on jonkinlaista vakuuttamista.Viikossa Pilsen odottaa kuitenkin vaikeampaa tehtävää kotona, slaavilaisten kaupungintalossa klo 10.30 New Veseli, yllätyskausi ja toinen joukkuepöytä.