Thomas Vermaelen: angofiili, jolla on paljon toiveita Belgialle ja Englannille

Torstaina he tapaavat Kaliningradissa. “Se on meille mukavaa peliä, ja mielestäni Englanti on erittäin mielenkiintoinen”, Vermaelen sanoo. ”Tiedän, että Englannissa suhtautuvat yleensä kovin negatiivisesti maajoukkueesi, mutta mielestäni nyt niiden ominaisuuksien kanssa, jotka sinulla on – nuoret, lahjakkaat pelaajat -, se ei tule olemaan meille helppoa. Sinulla on erittäin hyvä puoli. ”Harry Kane aloitti Englannin ryhmäpäätöksessä Belgiaa vastaan. Lue lisää

Tarpeeksi hyvä voittaaksesi sen? ”World Cup?” Kyllä, World Cup. Olemmeko niin hyviä? “No,” Barcelona-puolustaja sanoo, “olet yksi ulkopuolisista [ehdokkaat], luulen. Voit voittaa sen, mutta tarvitset aina vähän onnea. Mielestäni meistä puuttui esimerkiksi euro [2016]. Mitä tahansa voi tapahtua, vaikka suosikit ovat ehkä Brasilia, Espanja.Katson edelleen paljon Premier League -sarjaa, joten tiedän, mitä Englannilla on. Sinulla on lahjakkaita pelaajia, ja mielestäni sinun pitäisi suhtautua siihen positiivisesti. ”

Jos Englanti on ulkopuolinen, Vermaelen myöntää samanlaisen aseman omaan maahansa, mutta hänen sanomallaan, että siinä on jotain, joka ehdottaa suurempaa tavoitteita. “Ehkä olemme joukkue, jonka pitäisi katsoa olevan yksi ulkopuolisista”, hän sanoo. ”Olemme menossa sinne voittamaan sen, muuten ei ole mitään järkeä.

” Olemme menossa puolivälierissä. Mutta siellä on paljon suuria joukkueita. Se on maailmancup ja kun läpäisit ryhmävaiheen, saat ehdottomasti erittäin vaikean pelin. ”

Kummallista kyllä, joukkueelle, joka voittaa ryhmän G, voi olla vielä vaikeampaa kuin sijoittelijalle. .Siellä on myös onnea.Guide

“Katsot taaksepäin euroon ja olimme epäonnisia”, Vermaelen lisää. ”Walesin pelin rakennus oli hyvä, mutta sitten Jan Vertonghen hajosi viimeisessä harjoittelujaksossa, joka oli iso isku, ja sitten itse pelissä ensimmäiset 15 minuuttia lyöimme heitä: voisimme voittaa nämä kolme tai neljä-nolla, mutta peli liukastui vain käsistämme ja hävisimme sen. Joten onni on aina elementti. ”De Bruyne on taitava pelaaja, erittäin tekninen; hänen ohimennen on uskomatonta ja hänen laukauksensa. Hän on ehkä paras pelaaja

Onni ei kuitenkaan yksin pysty selittämään sitä. Belgia näyttää Roberto Martínezin – Vermaelenin mukaan “vahvan taktisen valmentajan” alla – siitä, miten he menivät, kun suhteet hajosivat Marc Wilmotsiin Ranskassa kaksi vuotta sitten.Ja jos Englannilla on kykyjä, tämä voi olla hienoin sukupolvi, jota Belgia on koskaan saanut, korostettuna kahdeksan maalia avaamalla kaksi peliä. He ovat maailman kolmannella sijalla, ja kahden viime vuoden aikana belgialaiset ovat olleet parhaalla sijalla Premier League PFA: n vuoden pelaajapalkinnon äänestyksessä: Kevin De Bruyne viime kaudella, Eden Hazard vuosi sitten. Ne ovat elintärkeitä, Vermaelen uskoo.

Klubitasolla Vermaelen pelaa Lionel Messin kanssa; kotimaansa kanssa hän pelaa Hazardilla. Se voi olla harppaus, mutta niiden välillä on samankaltaisuuksia.

“Minusta on joitakin, kyllä”, hän sanoo. ”Tietenkin on vaikeaa verrata ketään Messiin tavasta, jolla hän on tehnyt sen niin monen vuoden ajan, vuodesta toiseen. Mutta ne ovat molemmat melko pieniä painopisteen ollessa alhainen, joten ne voivat kääntyä ja kiertyä nopeasti.Heillä on tuo yllätysosa pelissä; et tiedä kumpaan suuntaan he kääntyvät ja he voivat liikkua niin nopeasti. Edenin muoto on maailmanluokka. Messi on ollut siellä kymmenen vuotta, mutta Eden pääsee sinne ylös. “Roberto Martínez:” Maailmancupissa meidän on osoitettava, että olemme valmiita kärsimään “. Lue lisää

Mitä tulee De Bruyneen, Vermaelen sanoo. hän ei ole yllättynyt siitä, kuinka hyvin Manchester City -pelaaja esiintyi viime kaudella. “Asia on siinä, että kun näin hänet ensimmäisen kerran maajoukkueessa, olin jo vaikuttunut hänen ominaisuuksistaan”, hän sanoo. ”Ja hän kehittyy, koska hän pelaa massiivisella klubilla, joka näyttää sen joka viikko: isot pelit, pienet pelit, sillä ei ole väliä.Se ei ole vain hänen ominaisuuksiaan, vaan hänen kehitystään.

“Hän on fiksu pelaaja, erittäin tekninen; hänen ohimennen on uskomatonta ja hänen laukauksensakin. Älä kuitenkaan aliarvioi hänen fyysisiä ominaisuuksiaan: hän osaa juoksua ja on myös vahva taisteluissa.

”Et voi unohtaa, että Englannin liiga on niin kova, että sinun on oltava fyysisesti valmistautunut. De Bruynen kaltaisilla pelaajilla on tämä: siellä on tekninen kyky, mutta he ovat fyysisesti riittävän vahvoja selviytymään. De Bruyne on ehkä paras pelaaja ja hän voi ehdottomasti auttaa meitä. ”

Kaikki jättää yhden kysymyksen. Mitä Polly sanoi, kun arvonta tehtiin? Vermaelen nauraa. ”Että hän tuki tietysti minua.” World Cup Fiver: rekisteröidy ja saat päivittäisen jalkapallosähköpostimme