”Tiesin, että Jumala oli kanssamme”: Lionel Messi tervehtii Argentiinan pelastusta

Messi teki loistavan avausmaalin, jotta Argentiina sai 1-0-johdon ja antoi heille mahdollisuuden edetä viimeisen 16: aan, mutta Victor Mosesin toisen puoliajan rangaistus jätti heidät eliminoinnin puolelle, kunnes Manchester United -puolustaja Marcos Rojo volleyhti dramaattisessa 87. minuutin voittajassa.

Viimeisessä pillissä Argentiinan pelaajat romahtivat, jotkut kyyneliin. Viikon jännityksen ja syytösten jälkeen heidän johtaja Jorge Sampaoli puhui “katastrofista”, Argentiina löysi lopulta tien läpi ja kohtaa nyt Ranskan Kazanissa.

“Tiesin, että Jumala oli kanssamme eikä jättäisi meitä pois kilpailusta ”, Messi sanoi. ”En muista, että olisin koskaan kärsinyt niin paljon tilanteen ja sen vuoksi, mikä oli vaakalaudalla.Se oli valtava julkaisu meille kaikille. Marcos Rojon myöhäinen tavoite sulkee Argentiinan maailmancupin edistymisen Nigeriaa vastaan. Lue lisää

“Olimme kokenut vaikeita päiviä edellisen pelin tuloksen, tilanteen takia. sisään ja johtuen monista asioista, jotka tulivat esiin. Mutta onneksi pystyimme saavuttamaan tavoitteemme. Tiesimme tekevän niin. Emme odottaneet kärsivän niin paljon, mutta olimme varmoja, että pääsemme läpi.Ja kiitos Jumalalle, että se tapahtui. “

Ottelun päätteeksi Messi omaksui Sampaolin, viikon kuluttua, jonka aikana oli jo ilmoitettu pelaajista, jotka vaativat hänen eroamistaan.

ele tekee minusta erittäin ylpeä ”, Sampaoli sanoi. ”Hän tuntee intohimon, jonka panen kaikkeen, mitä teen, matkoihin, jotka tein puhuakseni hänelle; hän tietää, että olimme jakaneet unelmamme tulla Venäjälle tekemään jotain tärkeätä Argentiinalle. “

” Meillä on maailman paras pelaaja ja meidän on hyödynnettävä sitä, “Sampaoli lisäsi. ”Olen huolestunut siitä, että Messi on jatkuvuus kentällä: jos hänellä on paljon palloa, niin meillä on mahdollisuuksia. Jos hän eristyy, niin Argentiina kärsii. ”Facebook Twitter Pinterest Lionel Messi avaa Argentiinan pisteytyksen Pietarissa – hänen ensimmäinen turnauksensa tavoite.Valokuva: MB Media / Getty Images

Sampaoli oli ollut kovan paineen alaisena ennen ottelua, mutta hänen puolellaan saavutettiin huomattavia parannuksia heidän kahteen edelliseen otteluunsa Venäjällä huolimatta siitä, että Rojon myöhäinen maali oli tarpeen sen suorittamiseksi.

“Pelasimme erittäin hyvän ensimmäisen puoliajan”, Sampaoli sanoi. ”Pidimme palloa, kontrolloimme peliä ja saimme paljon kosketuksia. Asiat vaikeutuivat, kun he saivat rangaistuksen, ja sitten oli hermoja ja ahdistusta, jotka lopulta ilmenivät onnellisuudesta. Nämä pelaajat leikkivät sydämestä, kapinoivat ja saivat voiton, jonka avulla voimme jatkaa ja joka on tärkeä vahvistettaessa heitä tulevaisuuden kannalta.

“Tämä on voiton, pelaajien vakaumus, joilla oli voimaa uskoa ja jatkaa tavoitteen etsimistä loppuun asti.Merkittävin tekijä oli rohkeus, jolla he pelasivat; siellä oli paljon rohkeutta. ”Diego Maradona saa lääkärinhoitoa Argentiinan voiton jälkeen. Lue lisää

Kysyttäessä oliko hän koskaan kärsinyt niin paljon kuin täällä, Sampaoli vastasi yhdellä sanalla: Ei.

Nigerian kapteeni Mikel John Obi valitti, että hänen puolelleen olisi pitänyt antaa rangaistus, kun pallo osui käsiinsä nähden Rojo-maaliin pisteet 1-1 loppupuolella. Tuomari Cuneyt Cakir kuuli VAR: ta, mutta päätti olla myöntämättä toista potkua.

“En ymmärrä, kuinka se ei ollut rangaistus: se oli selkeä käsipallo”, Mikel sanoi. “Se oli huonompi kuin eilen annettu Portugali.

” Pallo osui hänen käsiinsä ja käsi oli auki [pois hänen ruumiistaan].Ehkä erotuomari antoi ensimmäisen, joten hän ei halunnut antaa toista. Mutta jos se on rangaistus, se on rangaistus.

“Olemme nähneet sen jälleen pukuhuoneessa ja sen selkeän käsipallo. Se on selvä rangaistus. Sanoin ref: lle: löikö se käteen? “Hän sanoi:” Kyllä “. Sanoin miksi se ei ole rangaistus silloin, ja hän sanoi, että hän ei tiennyt. ”