Uudet areenat – lisääntynyt osallistuminen

Mitä tulee Venäjän maajoukkueeseen, se on määritelmänsä mukaan kansallista aarre. Siksi nämä kolme elementtiä sulautuivat yhteen järjestelmään, joka ilmeisistä syistä kestää enintään kuusi kuukautta – Euro 2016 lopussa niiden välinen yhteys menettää eheyden. Kysymys on kuitenkin siitä, miten komponentit voidaan erottaa siten, että elementit pysyvät yksilöllisesti edelleen perintömme.

Slutskystä ja hänen virkojen yhdistelmästään on paljon mielipiteitä. Leonid Viktorovich itse tajuaa sellaisen tilanteen monimutkaisuuden, jonka hän avoimesti julistaa. EM on ratkaiseva tässä asiassa, minkä jälkeen monien on edettävä vaikeassa valinnassa. Tässä tapauksessa puhumme Mutko, Giner ja Slutsky. Tässä tapauksessa ratkaiseva päätös on Slutskylle. Toivomme hänen valintansa olevan oikein!

Vuonna 2016 on tarkoitus avata useita uusia stadioneja kerralla: yksi Pietarissa, kaksi Moskovassa. Venäjän pohjoispääkaupungissa valmistuu vihdoin Venäjän jalkapallon historian pisin rakennushanke. Zenit Arena, jonka luominen alkoi kesällä 2008, on valmis vain hieman yli 80%. Lähempänä tämän vuoden kesää on tarkoitus päättää päätyöt, ja jo syksyllä maan nykyinen mestari järjestää ensimmäisen ottelunsa uudella stadionilla. Nopealla asunnon lämpenemisellä on mahdollista onnitella CSKA: ta. Armeija-areena otetaan käyttöön keväällä 2016, ja kesällä se isännöi Venäjän Super Cup -ottelua. Luzhniki ansaitsee erityistä huomiota ja heidän jälleenrakennuksensa etenemällä uskomattoman nopeasti. Joidenkin raporttien mukaan vuoden 2018 maailmancupin päästadion on valmis parhaimmillaan vuoden loppuun mennessä. Muista myös, että Sochi Fisht, joka vaati olympialaisten jälkeen huomattavia parannuksia, liittyy myös jalkapalloyhteisöön.

Kaikkien näiden aivan uusien stadionien pitäisi auttaa lisäämään osallistumista Premier League -otteluihin, koska sen lasku viime vuosina liittyy myös infrastruktuuriin. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun CSKA: n ja Dynamon muutto Khimkiin Moskovan läheisyyteen vaikutti negatiivisesti osastojen miehitysasteeseen heidän peliensä aikana.